’’Engelli kardeşlerimize gülen yüz olmaya devam edeceğiz’’

''engelli Kardeşlerimize Gülen Yüz Olmaya Devam Edeceğiz''

Küthaya’nın Çavdarhisar Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar için el becerileri kursu açıldığı bildirildi.

Engelli kardeşlerimize gülen yüz olmaya devam edeceklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Kazak, ’’Üç yıl önce başladığımız engelli kardeşlerimize yönelik kurslarımıza devam ediyoruz. Onlar bizle, biz onlarla hayata gülümsüyoruz. El sanatları teknolojileri alanında açtığımız kurslarda, hem zaman geçiren hem el becerilerini geliştiren bu kardeşlerimizle kurduğumuz bağlar gittikçe gelişiyor. Kısacası toplumda onların her zaman yeri olduğunu onlara en güzel şekilde gösteriyoruz’’ dedi.

Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, yaptığı açıklamada, "Engelli kardeşlerimize yönelik bu kurstan dolayı Halk Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Çavdarhisar Belediyesi olarak biz üzerimize düşen her göreve engelli kardeşlerimiz için hazırız" diye konuştu.

#

29 Eki 2019 - 11:52 Kütahya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.