Altıntaş’ta Nilüfer Deresi turizme kazandırılıyor

Altıntaş'ta Nilüfer Deresi Turizme Kazandırma Çalişmalari

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde doğa harikası olan Nilüfer deresi etrafına, mesire alanları yapılması için peyzaj çalışmaları yapılacağı bildirildi.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’ AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Ceyda Çetin Erenler, İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte Altıntaş MYO ve Nilüfer deresinde incelemeler gerçekleştirdik. Nilüfer deresinin turizme ve ilçemize kazandırılması konusunda çevre düzenlemesi ve projeler üstünde istişareler yapılarak en kısa zamanda gerçekleştirilmesi hususunda görüş birliğine vardık. Meslek Yüksek Okulu için açılan yeni bölümler hakkında konuştuk. Yeni gelecek olan öğrencilerimiz için ilçemizde en iyi imkanları sağlama gayreti içerisindeyiz. Her şey Altıntaş için’’ ifadelerini kullandı.

#

08 Tem 2019 - 09:07 Kütahya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.