Şanlıurfalı 15 Temmuz Gazisi Evlendi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde silahla yaralanarak gazi olan Ramazan Nerede evlendi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından bir düğün salonunda kıyılan nikahta, ŞanlıurfaValisi AbdullahErin ve Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Ramazan Nerede ile Büşra Aslan çiftinin şahidi oldu.

Vali Erin, törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, damat ve gelinin ailelerini tebrik etti.

Türkiye'nin uzun süredir terör örgütleriyle mücadele ettiğini anlatan Erin, Türk milletinin kardeşliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti.

Erin, Türk milletinin

15

Temmuz'da tarihi bir sınavdan alnının akıyla geçtiğini belirterek, hainlerin emellerine bir kez daha ulaşamadığını aktardı.

Tarih bilinci ve şuuru olan nesillerin yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Erin, şu değerlendirmede bulundu:

"15 Temmuz'da 250 şehit kardeşimiz var. Terörle mücadelede şehit verdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Ramazan kardeşimiz başta olmak üzere bütün gazilerimize Türk milleti olarak minnetlerimizi, şükranlarımızı her vesile ile iletmek boynumuzun borcudur. Bugün burada kardeşlik ve barış içinde bir araya gelebiliyorsak, bilin ki bunu o şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde gerçekleştirebiliyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Böyle bir gazi evlattan, böyle bir kahramandan bu millete, bu devlete, Cumhurbaşkanımıza ve o kahramanlığına yaraşır çok sayıda evlat beklediğimizi ifade ediyorum."

Törene, Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve genç çiftin yakınları katıldı.

HABERLERCOM

06 Eyl 2017 - 15:45 - Kültür Sanat

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.