Zor görevi yine basın mensupları üstlendi

Genel seçimlerin yapıldığı 7 Haziranda yine en zor görevi basın mensubu meslektaşlarımız üstlendi. Seçmenler sabah saatlerinde sandık başına giderek

Genel seçimlerin yapıldığı 7 Haziranda yine en zor görevi basın mensubu meslektaşlarımız üstlendi. Seçmenler sabah saatlerinde sandık başına giderek oylarını kullandı. Seçim’e bir gün kala milletvekili adayları seçim günü huzursuzluğun yaşanmamasını adaletli bir seçimin geçmesini diledi.

Ama seçimler istenildiği gibi geçmedi. Şanlıurfa’nın bazı ilçelerinde HDP’nin sandık görevlilerine saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı görüntülemek isteyen Basın mensubu meslektaşlarımızda darp edildi. Bir basın mensubu arkadaşımız hem başından hem de vücudundan yara aldı. Meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyorum ve hastaneye gelerek meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerini belirten HDP Milletvekili adayı Osman Baydemir’e ise teşekkür ediyoruz.

Her seçimde olduğu gibi basın mensupları bu seçimde de zorlu bir mücadele içinde, bazıları siyasileri takip ediyor bazıları yaşanan olayları Kamuoyunu aktarmak için canını hiçe sayıyor.

Basın mensupları sandıkların açılıp sayıldığı andan sonuçlanana kadar Kamuoyunu bilgilendirmek için gece yarılarına kadar çalıştı. Tüm meslektaşlarımızı takdir ediyor ve hepsine görevleri başında yaptıkları seferberlikleri için teşekkür ediyorum.

Biz Çalışan Gazeteciler Derneği olarak her zaman Basın mensubu meslektaşlarımızın yanında olacağız.

#

08 Haz 2015 - 08:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.