Yine kongre eski tas eski hamam

Geçen yıl kongrede yaptığım konuşmada futboldan anlayan insanlar ve başkanlar bana çok haklısın senin dediklerini bire bir uygulamamız lazım dediler.

Geçen yıl kongrede yaptığım konuşmada futboldan anlayan insanlar ve başkanlar bana çok haklısın senin dediklerini bire bir uygulamamız lazım dediler. Maalesef ikinci kongre geldi baktım ki geçen senenin arayacak duruma geldiler.

10 milyon TL borcu olan Şanlıurfaspor kamuoyunda yapılan iddialar 30 milyona çıktığı söyleniyor. Kongrede yaptığım konuşmada özellikle başkana ve yöneticilere seslendi fahiş fiyatlarda futbolcu almak Şanlıurfaspor o gün gözümde her gün kan kaybeden bir fabrikaya benzetmiştim, özellikle de başkana seslenmiştim Ne kadar paran çok olursa da Şanlıurfaspor bir fabrikadır, fabrika üretmediği müddetçe batmaya mahkumdur. Herkes kafasını salladı ama özellikle içlerinden Nabi Kırmızı dedi ki bu adamın Şanlıurfaspor hakkında haberi yokmuş gibi, sanki hiç Şanlıurfaspor maçı seyretmemiş gibi konuşuyor.

Bende bugün Nabi Kırmızı’ya soruyorum? Şuan neredesin Şanlıurfaspor’un 30 Milyon TL borcu var, bu takım kesin şampiyon yapacağız diye bazı insanların ellerinde siyasi baskılar yaparak insanları istifaya mecbur ettiniz. Şu anda kulağıma gelen duyumlar hiçbirimiz yönetime talip değiliz gibi iddialar duyuyoruz. İnşallah bu iddialar doğru değildir. Eğer bu durumda bu takımı bırakacaksanız alacaklarınıza ve yaptığınız yanlış transferler ayrıca 3 yıldır alt yapıda 1 tane Urfalı henüz sahaya adım atmamıştır. Bunun vebalini günahını nasıl kaldıracaksınız?

Ben bunu iyi biliyorum ki, Şanlıurfaspor’u sevenler eğer bu takıma bu kötülüğü yaparsanız tarih kara defterine sizlerin adını büyük harflerle yazacaktır. Çünkü bu takım tarihi boyunca ilk kez böyle büyük bir borç batağına saplanmıştır. Eğer bırakacaksanız da takımı aldığınız gibi teslim edin. Urfa halkına kendinizi affettirin.

#

05 Tem 2015 - 12:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.