YENİ SEZON BAŞLIYOR

Şanlıurfaspor yönetim kurulu yapmış olduğu olağan üstü kongre kararından sonra oluşan yeni yönetimin de eski yönetim kurulu listeden bir farkının

Şanlıurfaspor yönetim kurulu yapmış olduğu olağan üstü kongre kararından sonra, oluşan yeni yönetimin de eski yönetim kurulu listeden bir farkının olmadığı ve yeni oluşan yönetiminde iş adamlarından oluşturulduğu dikkat çekti. Kendi düşüncem bu yönetime daha önce futbol oynamış veya futbol bilgisi olan bir ekip bekliyorduk ama olmadı. Yeni oluşan yönetimde de çok değerli ağabeylerimiz var, onlara da yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Şanlıurfaspor PTT 1.ligde geçmiş yıllara göre tecrübeli ve isimli futbolcular yerine bu sene bu ligi bilen genç ve birbirini tanıyan oyuncuları tercih etmiş olması taraftarlar arasında bu sene Şanlıurfaspor’un şampiyonluk oynamayacağı yönünde ön yargı oluşmuş durumda. Şu ana kadar yapılan 2 Etap kamp döneminde görüldü ki Hazırlık maçların da Şanlıurfaspor gol yollarında sıkıntısının devam ettiği. Geçen sene belki de şampiyonluğu kayıp etmemizin nedeni bu derece açık olmasına rağmen şu ana kadar alınan futbolculardan bu sorunu aşacağını zannetmiyorum. Yönetim kurulu gol yollarındaki sıkıntıyı çözmesi lazım ve kaliteli bu ligi tanıyan oyuncular ile anlaşması lazım.

PTT 1. Lig her sene olduğu gibi bu sene de çok iddialı çok güçlü takımlar var, Göztepe, Karşıyaka, Adanademirspor, Karabük, Kayseri Erciyes gibi güçlü takımlar var, güzel geçecek bir sezon bizleri bekliyor. Bu güçlü takımlar içerisinde Şanlıurfaspor’un da olmasını temenni ediyorum.

Şanlıurfaspor takımı bu hafta kamp süresi sona eriyor ve Adanaspor maçı için Şanlıurfa’da hazırlıklarına devam edecek. Teknik direktör Engin Konukır takımı eksik yönlerini tespit etmiş durum da ve bu yönde takımı hazırlıyor. Şahsım olarak 2015-2016 futbol sezonunun kazasız belasız ve Şanlıurfaspor adına Süper lige çıkması adına başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…..

#

28 Tem 2015 - 04:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.