Şükran ve Sitem!

Bir yıl önce ebediyete intikal eden meslektaşımız kardeşimiz için bir gece düzenledik teşekkür ediyoruz salonu sahada fiili olarak

Bir yıl önce ebediyete intikal eden meslektaşımız kardeşimiz için bir gece düzenledik, teşekkür ediyoruz salonu sahada fiili olarak çalışan gazeteci meslektaşlarımız doldurdu. Amacına uygun olarak gerçekleşti gecemiz. Katılan herkese şükranlarımı minnetlerimi sunuyorum.

Anma gecesinde olması gerekenler ne yazıktır ki yoktu orada…

Yeri geldiği zaman mangalda kül bırakmayanlar, kendini övüp bitiremeyenler, bir parmağında elli marifet olduğunu sananlar hani neredeydiniz. Okutan oradaydı ama siz yoktunuz. Yazıklar olsun ki böyle dostluklara yazıklar olsun ki böyle geçen beraber yıllara…

İnsan canım dostum dediği birini, onun için yapılan bir gecede nasıl olurda yalnız bırakır. Her ne bahasına olursa olsun birine ‘Dostum’ dediğin zaman onu yalnız bırakmayacaksınız.

Ölüm herkes için var unutmayınız bugün Okutan’ı andık yarında belki sizi anarız. Biliniz ki Çalışan Gazeteciler Derneği öyle kin tutan bir dernek değildir. Gelene de gelmeyenlere de teşekkür ederiz.Benim bu köşemdeki sitemim sadece birbirimize sahip çıkmak birbirimizi anmaktan başka bir niyetim yoktur.Bu tip olayları gelenek haline getirmeye amaçlıyoruz.Çalışan Gazeteciler Derneği olarak kendimize borç biliyoruz.

Bizim amacımız birilerine yaranmak değil bizim kanımızdan, canımızdan olan ve aynı mesleği paylaştığımız arkadaşlarımızın iyi gününde de kötü gününde yanlarında olmaktır. Gülüyorsak beraber, ağlıyorsak beraber derdimiz bir olsun.

Gecemizde bizleri onurlandıran, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bülent Okutan abimize Allahtan rahmet diliyorum.

#

02 Haz 2015 - 05:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.