SİYASİLERE AÇIK MEKTUP

( Kimsenin Ülkemizi kana bulamaya hakkı yoktur ) Bütün okuyucularımıza merhaba.   Uzun zamandır köşe yazmıyorum. Ama yaşanan bu üzüncü olaylar beni

( Kimsenin Ülkemizi kana bulamaya hakkı yoktur )

Bütün okuyucularımıza merhaba.

Uzun zamandır köşe yazmıyorum. Ama yaşanan bu üzüncü olaylar beni köşe yazmak zorunda bıraktı. Ülkemizi göz göre göre siyasi partiler kendi çıkarları doğrultusunda insanlarımızı, askerimizi ve polisimizi kendi dedikleri olsun diye olaylara neden oluyorlar. Siyasilerin ateşi söndürmek için şahsi çıkarlarından biran önce vazgeçip ülkemizin çıkarlarını artık göz önüne almaları gerekli çünkü bu ülkemizi savaş batağına sokmak hiç kimsenin hakkı değildir.

Buradan siyasilere sesleniyorum!

Dünyanın dış güçlerine ülkemizi yem etmek istemiyorlarsa şahsi egolarını bir tarafa atıp ülkemizin çıkarı için ne gerekiyorsa biran önce bu olayların üzerine su serpmeleri benim ve halkımızın temennilerinden biridir.

Bu ülkeyi gerçekten seviyorlarsa ne askerimizi ne polisimizi nede vatandaşımızı yem etmemelilerdir. Fakat bu ülkemizi yem etmeye devam ederlerse insanlarımızın bunun hesabını soracaklarını unutmamalılar. İş işten geçmeden siyasilerin bir an önce oturup ülkemizin barışı ve huzuru için ne gerekiyorsa yapmaları lazım.

Şehit olan polisimize, şehit olan askerimize ve şehit olan 32 tane fidan gibi gencimize Allahtan rahmet diler bu olayın tekrarını bir daha görmemek dileğiyle.

Saygılarımla …

#

23 Tem 2015 - 13:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.