Silahlı Taşeron Örgüt Aranıyor !

Sizce İsrailİngiltere ya da ABD her hangi bir grubadevlete  ya da örgüte neden silah ve mali yardım da bulunur? İçinizden gülerek 'bunu

Sizce İsrail,İngiltere ya da ABD her hangi bir gruba,devlete ya da örgüte neden silah ve mali yardım da bulunur? İçinizden gülerek “bunu bilmemek için aptal olmak lazım” dediğinizi duyar gibiyim.Tabi ya haklısınız da, bu mantığı kavramak için akademisyen olmaya gerek yok..Okuma yazma biliyorsanız ve gözlerinizde görüyorsa cevap verebilmeniz için yeterli bilgiye sahipsiniz demektir..Eminim ki dağ başında çobanlık yapan emekçi kardeşimiz de bu soruya düşünmeden doğru cevabı verebilecek genel birikime sahiptir.Yani kısacası küresel katilleri tanımayan,bilmeyen yok.

Şimdi sizden bir ricam olacak, Lütfen gözlerinizi birkaç saniye kapayıp Ortadoğu bataklığını düşünmeye çalışın.Irak,İran,Suriye,Mısır,Türkiye ve diğerleri.Okyanus misali değil mi,uçsuz bucaksız bir kara parçası ve bu anakarada yaşayan onlarca etnik grup.Ve bu etnik unsurların % 60’ı Arap,diğer kalanlar ise,Türk,Kürt,Zaza vs. etniğine sahip.

Pardon pardon birilerini unuttuk galiba,uzakta bir nokta gibi beliren başka bir etnik köken gözüküyor.Zar zor olsa da seçebiliyoruz işte, parmakla sayılabilecek kadar az. Kim bunlar? Kim mi? Dünyaya meydan okuyan Ortadoğu’ya yön veren küçük ama devasal keskin dişleri olan bir yaratık,yani Ortadoğu’nun hatta Dünya’nın abisi İsrail.

Genelde emperyalizmin baş rol oyuncusunu herkes ABD olarak bilir.Oysa ABD filmin sadece figüranıdır.Diğer bir ifadeyle sadece sahnede gözüken başrol oyuncusudur.Asıl yuvarlak masanın baş köşesinde İsrail olmak üzere sırasıyla İngiltere ve onu takip eden ABD gelir.Yani sistem üçlü çark halinde çalışır ve biri diğerine asla ihanet etmeyeceği gibi dördüncü bir gücüde sistemin merkezine kesinlikle dahil etmezler.Zaman zaman farklı güçlerin masada yer alıyor görüntüsü de aldatmadan öte gitmez.Onlar sadece taşeronluk görevi ve üçlü kumpasa tetikçilik yapma adına orada olurlar.Yani bir nevi ülkesini ve halkını satanlar kumpas içine girerler.

Kanlı yuvarlak masa da çökme ve çökertme gibi projeler hazırlanır,onaylanır,görev dağılımı yapılır ve kim kimin kuyusunu kazacak belirlenir.Bu aşamanın en dikkat çekici yanı ise kullanılacak silahlı taşeron örgütlerin bulunması ya da gerekiyorsa yeni kurulması kararıdır.Yeni taşeron örgüt belirmede en belirgin özellik çökertme yapılacak ülkelerde ki farklı etnisiteye sahip halklara ırkçılık duygularını aşılamaktır.Bu sayede yüzyıllardır birlikte yaşayan halklar emperyalizmin “sende özgür olmalısın” hikayesiyle dağılmaya düşmanca tutum sergilemeye başlar.Irksal nifaklar tutmadı diyelim,hemen “B” yani din kışkırtıcılığı yapılır,oda olmadı ardından “C” planı yani mezhep inancı körüklenmeye başlar.Taa.. ki kan gölünde sözde demokrasi adına üçlü ittifak bayrağı açılana kadar.

Hani yeni bir iş yeri açan tüccarların bir lafı vardır ya ; “altı ay kazanç beklemeyeceksin gerekirse kirayı cepten ödeyeceksin” işte bizim emperyal çarkta aynen bu anlayışla çalışır.Çok sabırlıdırlar,aylar,yıllar ve bazen de asırlarca bekleyecek kadar sabırlıdırlar.Belki kendileri projeden nemalanmayabilirler ama çok iyi biliyorlar ki yazdıkları kanlı projelerden çocukları,torunları mutlaka yararlanacaklardır.

Sanırım bizimkilerin kulağını yeterince çınlattık J Şimdi gelelim ağır emperyal abilerimizin Ortadoğu’yu cehenneme çevirme planlarına.Suriye’de ondan fazla silahlı taşeron örgütün faaliyette bulunduğunu biliyor musunuz? Bunlar içerisinde IŞİD en iyi beslenenlerden biri ve güçlü kalması gereken bir örgüt. Nedenine gelince,çünkü diğer taşeron örgütleri hizaya getirebilecek bir tek o var.Yakıyor,yıkıyor,kesiyor,biçiyor ve korku salıyor.Yani İŞİD için bir tür ayar mekanizması yakıştırmasını yapabiliriz.

Geçenlerde bir arkadaş soruyor “Tamam güzel diyorsun da ABD yarattığı örgüte neden saldırıyor” İşte İsrail’in mantığını kavrayan zihniyetin bu soruda kafası geri işlemeye başlıyor.Tabi tabi ABD ve sömürgeci İsrail Ortadoğu halklarını çok.. ama çok seviyor.Bize devlet bile armağan edecekler,bizde özgür olup keyfini çatacağız. Hani olmaz da demiyorum, olur tabi ama bir şartla “kardeşim sırada Türkiye var ve sen Türkiye’yi yaşanır olmaktan çıkaracaksın” -Sadece bu kadar mı? Başımla gözüm üzerine. Bitmedi benim bölgede ki silahlı katil taşeronum olacaksın,otur dersem oturacak,kalk dersem kalkacaksın.Gerekirse İran’a gerekirse de Rusya’ya karşı savaşacaksın.

Hımm,, bu durum da düşünmemiz gereken asıl konu ; acaba taşeron olabilecek en güçlü ve eli silahlı aday kim? Ben derim ki;gelin,Türküyle,Kürdüyle,Arabıyla,Zazasıyla vs. bu katillerin taşeronu olmayı ret edelim ve bunlara karşı tek yürek olalım,Yok eğer birimiz bu gemiden ayrılır küresel katillerin yanında kamp kurarsak emin olun ki ne biz ne çocuklarımız ne de torunlarımız ne bu ülkede nede başka bir ülkede huzuru göremeyeceklerdir.Bu gemi dostluk gemisidir,bu gemi kardeşlik,yoldaşlık,birlikte yaşam ve daha da önemlisi Türkiye halklarının ortak kader gemisidir.

Şahsım adına yürekten şunu söylemek istiyorum.ABD,İsrail ve İngiltere’nin Ortadoğu kumpasına direnecek her ama her platform ve siyasi parti benim partimdir.Bu güçleri alkışlayan her oluşum ise Türkiye halklarının baş düşmanıdır.

Allah Ülkemizi ve kardeşliğimizi korusun..

#

07 Tem 2015 - 06:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.