Olmadı beyler

Olmadı beyler transfer ayı başladığından beri Şanlıurfaspor başkanı ve idare heyeti gidecek ve kalacak sporcuları tespit etmemiş alacağı olan sporcular

Olmadı beyler transfer ayı başladığından beri Şanlıurfaspor başkanı ve idare heyeti gidecek ve kalacak sporcuları tespit etmemiş alacağı olan sporcular kulübü federasyona şikâyet etmiş ve tek tek ayrılmaya başlamıştır.

Peki, ne olacak takımımızın hali kulübümüzün borcu eski para ile 21 trilyondur. Peki, başkanın ve idarecilerin verdiği sözler nerde hani kulübü borçsuz ve kalıcı gelirlerle ayakta tutacaklardı hepsi boş çıktı yapılan transferler değişen hocalar verilen sözler başkanın dilinde kaldı.

Bütün taraftarların özlemi olan süper lige çıkma hatalar zincirinden dolayı rafa kaldı Urfa’m bunu hak etmiyor belediye başkanların valimizin bu takıma destek olması lazımdır. Sonumuz uçurumdur. Hep iyi şeyler bekliyoruz nafile gidenlerin yerine alınanlar onları aratır niteliğindedir.

Takımızın sezon hazırlıkları tam hız devam ediyor yapılacak seçim takımızın kaderini belirleyecektir. Fethi Şimşek’in aday olmayacağını beyanı ve aday olacak başkan adaylarının kulübün borcunu ele alması doğaldır yeni seçilecek yönetim yapılanmaya gitmesi gerekmektedir. Başkan ve idare heyeti borçlarını ertelemeli Urfaspor’un önü açmalıdır yoksa hiç kimse kulübe sahip çıkmaz ha başkansız mı kalır hayır elbet bir başkan olur ama o zamanda sonuç hüsran olur.

12 Temmuzda yeni yönetim yeni başkan seçilirse ilk icraatı borçlarının yapılandırması sporcuların alacağının ödenmesi olmalıdır yoksa sonuç kaçınılmaz son ve hayallerin bitişidir şahsım hepimizin yanılması korkulanın olmaması ve bizleri bu sevdamızı süper lige taşıyan bir yönetimin gelmesidir saygılarımla.

#

07 Tem 2015 - 15:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.