Münir ULUDAĞ Ve Onun Gibiler!

Alışmışız ya....Hep vurureleştiribirilerinin açığını ararbulamasak da yakıştırırız!... Biz köşe tutanlar genelde hep eleştiririz..Tabiki çok

Alışmışız ya....Hep vurur,eleştiri,birilerinin açığını arar,bulamasak da yakıştırırız!...

Biz köşe tutanlar genelde hep eleştiririz..Tabiki çok önemli..Ama belden aşağı vurmamak,rencide etmemek en önemli düsturumuz olmalı..

Eleştirinin dozunu ayarlayabilirsek,sorun yok..Ayarlayamayıp,şahsi sıkıntılarımızı köşelerimize taşıyıp vurmaya kalkarsak işte o zaman en büyük hatayı yaparız..Ve genelde de bu böyle oluyor..

Bu memlekette işini güzel yapanları da onore etmek,hakkı haklıya vermek bizlerin pek beeceremediği bir alışkanlıktır!..

Yıllardır Urfa'da işini,görevini düzgün,şaibesiz ve büyük emekle yapan birçok müdür,memur,yetkili var..Fakat bizler bunları hiç gündeme getirmeyiz..Ya da bazıları:"Yaa,bak,işi düşmezse,yada bir işi olmazsa,bu adamı methedecek yazı yazmaz" derler!..

Ama işin aslı öyle değil...Görevini aslanlar gibi yapanları da kamuoyunun önüne taşımak lazım..Ki,o insanlar daha bir zevk,şevkle işlerini daha yukarıya taşısınlar..

İşte bunlara örnek olarak Gap Havaalanı Müdürü Münir Uludağ'ı bir örnek olarak köşeme taşımak istedim.

Tam 15 yıldır bulunduğu görevde adı hiç bir şaibeye karışmayan ve görevinin de çok hassas bir makam olduğu göz önüne alındığında başarısını takdir etmemek mümkün değil..

Münir Uludağ reklamı sevmeyen bir yapıya sahip olan bir hemşehrimiz ve Müdürümüz..Bir dönem uçakların inememesinin müsebbibi olarak lanse edildi!..Nihayet ,Uludağ'ın suçunun olmadığı anlaşıldı da Münir Uludağ rahatlayarak daha fazla zevkle çalışmaya başladı..

Aslında Gap Havaalanında yapılan çok şey var.Bunlar hep gözden kaçtı ya da Münir Uludağ:"Ben işimi hizmetimi yapayım,kimse görmesede olur" diye düşünmüştür heralde...Havaalanın ilk toz,toprak,çamurlar içinde olduğunu birçoğumuz biliriz..Son haline baktığımız zaman başta ,hep kendimize rakip olarak gördüğümüz Gaziantep Havaalanı bile Gap Havaalanın yanında havasız kalır...

Bir başka önemli örnek vereyim sizlere...Hani hep,yeşil ,ağaç diyoruz ya...Gap Havaalanına sadece,son birkaç yıl içinde 23 bin ağaç ekildi..

Verilen hizmetlerdeki emekler,çeşitli alanlardaki çalışmaları yazıya dökmek istemedim..

Bir Urfa'lı olarak sevgili hemşehrimiz Münir Uludağ'a,mesai arkadaşlarına teşekkür ederim.Tabi Münir Uludağ gibi Urfa'ya yıllardır dürüst ve özverili çalışmalarıyla hizmet veren müdür ve memurlarımızada teşekkürü ihmal etmemek lazım..

Arzum o ki;Münir ULUDAĞ Ve Onun Gibiler çoğalsın,biz de onlara hakkettikleri övgüleri verelim...

Teşekkürler Sn.ULUDAĞ...

#

30 Oca 2015 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.