Milli ara iyi gelmedi be Hocam

GAP Arena stadyumunda oynadığımız Adanademirspor maçını Şanlıurfalı taraftarlar olarak galibiyet ile kapatacağımızı umuyorduk. Ancak galip gelemedik

GAP Arena stadyumunda oynadığımız Adanademirspor maçını Şanlıurfalı taraftarlar olarak galibiyet ile kapatacağımızı umuyorduk. Ancak galip gelemedik çünkü karşımızda çok koşan ve genç bir takımın olduğunu biliyorduk.

Müsabaka başlar başlamaz Şanlıurfaspor’un ilk yarıda yorgun ve isteksiz olması beni düşündürdü, Adanademirspor’un üstünlüğü zarfında geçen bir ilk yarı ile Adanademirspor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı her nedense geçmişte de yaşandığı gibi hep Milli maç aralarında büyük takımlarda dahi ve Şanlıurfaspor’umuza da iyi gelmemiştir. Düşünmüyorum da bu Milli maç arasında bir hazırlık maçı programa dâhil edilemezimiydi.

GAP Arena’da 2.yarıya başlar başlamaz takımımızın biraz toparlanmış olması, Usta Onur Albayrak'ın defansta yapmış olduğu hata ile rakibimize kazandırdığız penaltı ve sonucundaki 2.Gol Şanlıurfaspor’u yıktı. Veli'nin attığı gol bizi umutlandırsa da Şansız golcümüz Abdulkadir Özgen direkleri geçemedi. Bazen top istemedi mi istemez,3.Golü yedikten sonra Zenke'nin 90.Dakikadaki golü Şanlıurfaspor'a yetmedi ve maçı kaybettik.

Şanlıurfaspor taraftarları olarak hepimiz üzüldük bu mağlubiyet dünyanın sonu değildir. Bu hafta İzmir deplasmanında Bucaspor’u yenersek bu mağlubiyeti telafi etmiş olacağız. Adanademirspor maçı ile ilgili hiç bir futbolcu hakkında yorum yapmıyorum ama sırası geldi mi yapacağım.

Aldığım duyumlara göre Şanlıurfaspor’un maddi krizi olduğu yönündeydi, zannetmiyorum ki hiç bir futbolcunun maddi olarak bu işi düşündüğünü inşallah yanılırım.

Hiç bir Şanlıurfaspor’lu arkadaşım kafasını böyle saçma sapan şeylere yormasın hiç kimsenin hakkı bu güne kadar Şanlıurfaspor'da kalmamıştır. Yeter ki bu takımı sevin bu memleketi sevin, Şanlıurfa’mı sevin.

Yeni Yeni Seri Galibiyetlere

#

25 Kas 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.