Mazlumun Ah'ı Ve K.Maraş Maçı!

Uzun bir aradan sonra kazasız belasız bir lig güzel futbol güzel skorlar dileğiyle merhaba diyelim. Urfaspor sahaya bazen 4-2-3-1 bezende 4-3-3 sistemiyle

Uzun bir aradan sonra kazasız belasız bir lig, güzel futbol güzel skorlar dileğiyle merhaba diyelim. Urfaspor sahaya bazen 4-2-3-1 bezende 4-3-3 sistemiyle saha içinde pozisyon almaya, oynamaya çalıştı. Maraş takımı 5-4-1 sistemiyle defansı kalabalık tutup bir beraberlik kopartırım hesabında idi, bu sistemdeki futbol yapısı 1980’li yıllarda kaldı... Besim DURMUŞ hocam bu kafayla bu ligi bitiremezsiniz. Gelelim bize; Kalecimiz Fevzi'ye hiç top gelmedi...Defans blokumuz Engin, Mehmet Ozan, Onur, Kaan sezonun , hatta kariyerlerinin en rahat maçını oynadılar desek yeridir... Mehmet OZAN , Abdülhamit kıyası gündeme gelebilir.

Ön liberoda Mehmet AYAZ ve Sedat ikilisi al birini vur ötekine, 10 metrekarelik bir alanda al gülüm ver gülüm kendilerini hiç incitmediler, maç bitse de gitsek havasında top oynadılar...Önlerinde çeyrek paraya top oynayan ASLAN yürekli Sankoh yine sahanın en iyisiydi çok koştu,gol pasları verdi ve golünü’de attı.Tebrikler Sankoh.

Ön sağ ve sol kenarlarda oynayan İsmail ODABAŞI ve Engin AKTÜRK ofansta çok iyidiler, daha iyi olacaklarına inanıyorum, Engin’i daha hazır ve istekli gördüm, yalnız İsmail’in geri dönüşü zayıf, önümüzdeki maçlarda böyle oynarsa defansif anlamda ciddi sıkıntılar yaşarız. Forvet blokunda, Sercan çok iyi defansın arkasına sızmalar yapıyor , 3 tane net gol pozisyonu da buldu.. Kaçırdı ama önemli olan pozisyona girmek , bugün kaçırdı başka bir maçta atar... Kariyerini tartışmak abes olur ,tek problem , Sercan kafa olarak şehire ve takım arkadaşlarına uyum sağlar mı? Raşit Hoca ; "Yine Urfa , eski hamam , eski tas , he canım" şarkısı misali!...3 maç oynadık. Karşıyaka genç ve iddiasız bir takım bizden puan aldı. Bana göre Manisa ve Maraş takımları küme düşme adaylarının başında giden takım olurlar ,son 2 maçta oynanan futbol aldığımız 4 puan bulduğumuz pozisyonlar bizi aldatmasın ...Takımın topla oynama yüzdesi çok düşük, ayağa oynamıyoruz ,duvar pasları maalesef , 180 dakikada tek şutumuz yok daha kötüsü Maraş takımı gibi bir takıma 2.yarı 45 dakika defans yaptırıp mahkûm oynatmak skor tesellimiz oldu... Olmadı hocam.

Not: Raşit Hocam tribünle polemik size yakışmaz , hele hele formanızı işaret edip gel sen hocalık yap demeniz hiç yakışmaz kariyerinizle örtüşmüyor. Adı Urfaspor takımı ama takımda bir tek Urfalı yok , ilginçtir sahada 63 nolu formayla Fotakis Urfalı gençleri temsil ediyor iyi ki varsın Fotakis.

Taraftarlar yememiş içmemiş takımına destek için kombine almış maça gelmiş... Kombineleri gişe okumuyor.. Efendim güncellenmemiş! , git güncelle gel!.. Süper Ligde 20,000 seyirciye oynayan takım sayısı 4 veya 5...Bu güzelim taraftarlarımızı küstürmeyelim organizasyonda lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Urfaspor Yönetimi Protokol koltukları meğerse ne tatlı imiş !...Biz girmeyelim diye girişe kameralar bile koymuşsunuz , bazı şakşakçılara yer ayırmak için yıllarını Urfaspora vermiş insanları bir anda kapı dışarı etmeniz üzücü ve düşündürücü. Aman dikkat... Protokol krizi SARAÇOGLU’nu tahtından etmişti."Mazlumun ahı indirir şahı". Kıssadan Hisse...

#

02 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.