HEYECANLI BEKLEYİŞ

Gecen sezon şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Şanlıurfaspor da süper lige çıkamamanın üzüntüsü devam ediyor. Şanlıurfaspor kulüp başkanı

Gecen sezon şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Şanlıurfaspor da süper lige çıkamamanın üzüntüsü devam ediyor. Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek ben takımı süper lige çıkarmak için bu takımın başına geldim ve takımı süper lige çıkarmadan, ayrılmayı düşünmediğini belirtmesi taraftarlar arasında sevinçle karşılandı.

Fethi Şimşek başkan ve yönetim kurulu bu hafta içi İstanbul da toplantı yapacak ve toplantı sonrası yönetimde bir değişiklik olması bekleniyor. Hafta sonuna kadar yeni sezon için olağan üstü kongre kararı alınması da gündemde. Yapılacak yeni yönetim de futbol oynamış ve kendini bu konuda geliştirmiş kişilerin de yönetim listesinde olması bekleniyor. Fethi Şimşek başkanın bu konuyu göz önünde bulunduracağına inanıyoruz. Mevcut yönetimden ayrılmak isteyenler var buda normal yeter ki yeni oluşacak yönetimin daha iyi bir ekip olarak devam etmesidir.

Fethi Şimşek başkan Osman Özköylü ile yola devam edeceği ve Osman Hocanın da bu karara sıcak baktığını gelen bilgiler arasında, hafta sonuna kadar yönetim kurulunun gerekli açıklamaları yapacağına inanıyoruz. Bu sezon takımı oluşturulurken iyi oyuncular alınmasını ve takıma katkı sağlanacak oyuncular tercih edilmelidir.

Yeni sezonda süper ligden düşen takımlar ve 2.ligden gelen takımların iyi ekipler olduğunu ve şimdiden transfere başladıklarını biliyoruz, önümüzdeki sezonda PTT 1.lig çekişmeli bir lig olarak geçeceğine inanıyorum. Bu sezon oluşacak ekip ile direk süper lige çıkmamız lazım.

Osman Özköylü hocanın çok kaliteli bir ekip kurması lazım, bu konuda taraftar yönetim kuruluna ve Osman hocaya güveniyor. Geçen sezon yapılan hataların tekrarlanmaması gerekiyor.

Yeni sezonda kalıcı gelir anlamın da somut bir adım atılmalı ve atılacak adım bir an önce hayata geçirilmesi lazım. Taşıma suyu ile değirmen dönmez atasözü aklımıza geliyor daha önceki yönetim kurullarının verdiği paraları tekrar almalarını da göz önündü bulundurularak yönetim kurullarının vereceği paralarla nereye kadar gidilecek. O yüzden kalıcı gelir olarak biran önce gereken kararların alınması lazım.

Unutmayalım ki spor bir şehrin marka değeridir, hafta sonları maç günlerinde deplasman takımı taraftarlarının Şanlıurfa’ya gelip gerek turistlik yerleri gezip, gerekse alış veriş yapmaları bile Şanlıurfa ekonomisine bir katkıdır. Bu yüzden sivil toplum kuruluşları da bu yeni sezon da Şanlıurfaspor’un arkasında olması lazım.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…….

#

11 Haz 2015 - 06:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.