GENÇLER SİZİ AFFETMEYECEK!

Kobani'nin inşası için Suruç'a gelen 300 genç Amara Kültür merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısı sırasında canlı bombanın piminin

Kobani’nin inşası için Suruç’a gelen 300 genç Amara Kültür merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısı sırasında canlı bombanın piminin çekilmesiyle vahşice saldırıya uğradılar.

32 gencin hayatını kaybetmesi ve 104 gencin yaralanması tüm ülkeyi yasa boğdu. Kobanide ki çocukların umut kapısı olan bu gençler çocuklar için aldıkları oyuncakları onlara ulaştıramadan hayata gözlerini yumdular.

Yapılan bu saldırıyı birçok siyasetçi lanetlemiş ve kınamış peki bu duruma neden olan bu siyasetçiler değil midir?

Kobanide ki çocukların yüzünü güldürmek için günlerce çalışarak çocuklara oyuncak alan bu gençlerin suçu neydi; iyi olmak mı?, Birlik olmak mı?, Sevgi dolu olmak mı? Yoksa insan olmak mı?

Yaşanan bu vahşeti kim unutturacak. Hangi siyasetçi Ak, 32 ailenin evine ateş düştü annelerin yüreği kan ağlıyor. Hepsi yavrularının vahşice katledildiğine hala inanamıyor.

IŞİD terör örgütünün bir cani olduğuna hala inanmayan var mı? Şanlıurfa’da yanımızdan keçen Suriyelilerin nerdeyse 3’te biri IŞİD terör örgütü mensubu nerde Şanlıurfa’nın ve ilçelerin güvenliği nerde çocuklarımızın gençlerimizin güvenliği yaşanan bu kadar saldırıdan sonra Türkiye’nin güvenli olduğuna inan insanlarımız var mı acaba.

Her ne pahasına olursa olsun bu gencecik iyi kalpli insanların katledilmesi canilikten başka bir şey olamaz.

Bu saldırıya neden olan hiç kimse affedilemez, bu gençler sizi affetmeyecek.

Suriyelilerin en yoğun olduğu sınır il olan Şanlıurfa’da güvenlik zafiyetinin görülmesi için daha kaç canın alınması bekleniyor merak konusu olur hale geldi.

Özellikle sınır illerde daha fazla can alınmadan güvenlik önlemleri arttırılmalı.

#

23 Tem 2015 - 04:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.