EY İNSANLAR GELİN HAKİKATİ SÖYLEYELİM

Dini Dili Rengi Dünya görüşü yaşam tarzı fikri zikri siyasi görüşü ne olursa olsun gelin hakkı ve hakikati söyleyelim zülüm kimden gelirse

Dini, Dili, Rengi, Dünya görüşü, yaşam tarzı, fikri zikri, siyasi görüşü ne olursa olsun gelin hakkı ve hakikati söyleyelim zülüm kimden gelirse gelsin zulme karşı mazlumun dini, dili, cinsiyetini sormadan ayrım yapmadan empati yapalım ki ülkeyi birlik beraberlik çatısında birlikte yaşam bulma yöntemi oluşturalım yoksa İttihat Terakki’nin yaptığı gibi tekçilik politikasını halkları ötekileştirme ülkeyi kaosa sürükler.

Yaratılış hakikatin insanlığa verdiği değerler bütün dinlerde bu değerler koşulları oluşturmuştur çağrım devlet memuru kamu çalışanı esnaf çalışan çalışmayan herkese sesleniyorum gelin birlikte adam ayırmadan ülkenin birlik beraberlik içinde yaşam koşulları oluşturalım. Yeni çoğulcu özgür bir anayasa Medine anayasasında olduğu gibi bütün diller, dinler, örf adetler birlikte yaşam peygamberimizin bu çağrısına uyalım neden bu hakikatleri yaşamıyoruz.

Dini egemenlerden kendine göre değil hakikate göre neden yaşamıyoruz biz Türkiye’de yaşayan halkların birlikte yaşamalıyız. Allah korusun sonumuz Irak, Suriye, Mısır, Libya, Yemen v.b imanı ve vicdanı olanlar bunu hissetmeleri gerekiyor. Ya da ibadetleri onları kötü ruhlardan kötülüklerden alıkoymuyorsa vay halinize inşallah bu birlikteliği Allahın izniyle yaşayan haklar oluruz selam ve dua ile.

#

01 Haz 2015 - 15:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.