EVDEKİ GİZLİ İZLEYİCİ

Son zamanlarda yaşanan olaylardan bizler kadar çocuklarda etkileniyor. Aileler evde haber kanallarında gündemi takip ederken gizli izleyiciler olan çocuklarda

Son zamanlarda yaşanan olaylardan bizler kadar çocuklarda etkileniyor. Aileler evde haber kanallarında gündemi takip ederken gizli izleyiciler olan çocuklarda yaşanan olayların farkında.

Mesleğim gereği anbean gündemi takip etmek zorundayım. Yılın yorgunluğunu atmak için bir tatil yapalım dedim ama tatil sırasında Şanlıurfa düşünemeyeceğim kadar çok karıştı. Haber kanallarından Şanlıurfa’daki son gelişmeleri takip ediyor ve basın mensubu meslektaşlarımdan olaylarla ilgili bilgi alıyordum. Oturma odasında yaşanan gelişmeleri sadece ben takip etmiyormuşum birde fark etmediğim gizli izleyici varmış odada, oda benim 6 yaşındaki küçük kardeşim Kutluay’mış.

Kutluay ta ki gelip bana “Abla haberleri açıp bakar mısın biz ne zaman öleceğiz?” diyene kadar onun benle gündemi takip ettiğini anlamamıştım.

Bu soruyla bir an şoke uğradım ve hemen kucağıma alıp öptüm yanaklarından tabi öperken bu soru karşısında gözlerim dolmuştu şimdi ben bu küçük izleyiciye ne söyleyebilirdim.

Ben büyüklerin yaptığı o büyük hatayı yaparak yalan söylemek zorunda kaldım bu yaşanan olayların Türkiye’de yaşanmadığını söylemek zorunda kaldım. Benimle gündemi takip eden Kutluay küçücük yaşta yaşanan olaylardan etkilenerek ne zaman öleceğini merak etmiş ve bunun tek suçlusu ise benim. Kendimi hiç affetmeyecek bir şekilde suçladım çünkü bu soruya ben neden olmuştum gizli izleyiciyi fark etmeli ve onu odadan uzaklaştırmam gerekliydi ama fark edememiş kendimi mesleğime adamıştım.

Ailelerden bir isteğim var çocuklarının olaylardan etkilenmemesi için lütfen gündemi takip ederken çocuklarını o alandan uzaklaştırsın çünkü bizim ve Türkiye’nin onları korkutmaya hakkı yok!

#

29 Tem 2015 - 04:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.