BULUŞMANIN ARDINDAN

Şanlıurfa'da geçirdiğimiz iki günün ardından içimden geldiği gibi bazı güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim.Çok sevdiğim ve saygı duyduğum

Şanlıurfa’da geçirdiğimiz iki günün ardından içimden geldiği gibi bazı güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim.Çok sevdiğim ve saygı duyduğum memleketim Manisa’da yaptığı kalıcı hizmetler ve sporseverliğiyle dikkat çeken valilerimizden Sayın Celalettin Güvenç, nüfusunun büyük bir bölümü gençlerden oluşan Şanlıurfa için büyük bir kazançtır.

Doğrusu Manisalı olarak valimizin Şanlıurfa’ya gidişini kıskandım. Urfa’ya güzellikler kattığını da gördük. İnşallah şehrin ileri gelenleri saygıdeğer valinin önderliğinde il de sporu iyi bir yörüngeye oturtacaklardır. Urfa’da spora olan özel bir ilgi var. bunun göstergesi ise stadları hınca hınç dolduran taraftarlardır.

Ayrıca Belediye Başkanı Dr.A.Eşref Fakıbaba, içinde bir şeyler söylemek istiyorum.. Şanlıurfa’da değişiklikler ve güzellikler yaşandığını duyuyorduk ancak bazı şeyleri gözlerimizle gördüğümüzde duyduğumuz şeylerin az olduğunu gördük. İçinde hizmet aşkı ile hareket ediyor. gelecek için güzel projeleri var ancak günümüzde yapılanlar da az değil. Ülkesini seven ve hizmet etmek isteyen birisine ancak bizden teşekkür etmek düşer.

Gelelim hakemlik olayına.. Her hafta 30’ya yakın amatör müsabaka oynanan ilde hakemlerin sürtüşme içerisinde olması bizleri son derece üzdü. MHK’nın mutlaka buraya el atması lazım. Sevincimiz ise kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğum Ulusal Hakem Ekrem Gerginci’nin efendi duruşu ilinde sevilen birisi olması dikkatlerimizi çekti. İnşallah kendisini daha iyi konumlarda görürüz.bu ilden üst klasman hakemi çıkması il içinde iyi olacağı düşüncesindeyim. Bir de efendi ve pırlanta gibi bir genç tanıdım. Adını kendisine sorduğumda Mikail Cihangir dedi. Göreceksiniz bu çocuk ileri de çok daha iyi yere gelecektir.

Şanlıurfa’da Urfanatik gibi güzel bir gazeteyle karşılaşacağımı düşünememiştim. Baskısı ve mizanpajı mükemmel ve sevimli bir gazete. Sayın Tahir Gülebak’ı tebrik ediyorum.

Şanlıurfa’ya adım attığımızdan döndüğümnüz son ana kadar Sayın Mehmet Yıldırım, elinde fotoğraf makinesiyle yanımızdan hiç ayrılmadı. Kendisine Urfa’da kılıbık diyorlarmış..! Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bizlerle birlikte olan Yıldırım, kılıbık değil olsa olsa "geçim ehlidir" Memlekette böyle kılıbıklar dostlar başına.

Tüm yeni dostlara sonsuz sevgiler.

#

25 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.