BU TRİLYONLUK FUTBOLCULARA YAZIKLAR OLSUN

Şanlıurfaspor PTT 1. Lig'in 15. haftasında kendi evinde Ankaraspor'a 4-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı izlemeye yaklaşık 15 bine yakın

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 15. haftasında kendi evinde Ankaraspor'a 4-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı izlemeye yaklaşık 15 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti. Şanlıurfaspor yeni hocası ile kendi evinde puan kayıplarına dur demek istiyordu.Ama ne yazık ki kendi evinde Ankaraspor’a farklı bir skor ile yenileyerek taraftarları hüsrana uğrattı.Bu başkana yazık değil mi ? İstenilen her futbolcu transfer edildi.Ama karşılığı bu futbol olamaz…

Bu taraftarları yazık değil mi ? Soğuk havaya rağmen 15 bine yakın taraftar kitlesi maçı izlemeye gelmişti.

Maçın analizine gelince;

Maça hızlı başlayan ekip Ankaraspor oldu.28.dakika’da Dilaver ile 1-0 öne geçmeyi başardı.Bu dakikalardan itibaren Şanlıurfaspor kalesine tehlikeli ataklar yapmaya başladı.İlk yarıda Şanlıurfaspor lehine hiç tehlikeli ataklar bulunmadı.Şanlıurfaspor’un orta sahasında Sankoh’tan başka pres yapan futbolcu yoktu.

Alan daraltma yapılmadı.Pres yapılmadı.Bunlar yapılmadığı süre, rakip takım 4’ü de atar 5’ide atar.Hocanın bir an önce bu hataları göz önüne alarak yola çıkması lazım…

İkinci yarı oyuna yine hızlı başlayan ekip yine Ankaraspor oldu.İlk yarıda’ki üstün futbolunu ikinci yarıda’da yine devam ettirdi.Şanlıurfaspor ise kötü futbolunu ikinci yarıda da yine devam ettirdi.

Ankaraspor tehlikeli ataklarının ardından 60.dakika’da Sofiane HANNİ ile skoru 2-0 etti.Bu golün ardından Ankaraspor tek kale oynamaya başladı.89.Dakika’da Sofiane HANNİ ile yine golü bularak, Ankaraspor lehine skor 3-0 oldu.Bu golün ardından 90.dakika’da Göksu skoru 4-0 yaparak maça son noktayı atan golü kaydeti.

Şanlıurfaspor evindeki puan kayıplarını bir an önce durdurması lazım…Seyirciler protesto çekerek,sırtlarını sahaya döndüler.Başkan bir an önce futbolcuları toplayarak bazı kararları alması gerekir.Yoksa futbolcular bir daha böyle kulüp Başkanı bulamazlar.Her istedikleri yapılıyor,paraları ödeniyor.Emeğin karşılığı bu olmamalıdır.Trilyonları alan futbolcular sahada yok.Yazık değimli bu kulüp başkanına.Her istediklerini aldı.Kulüp başkanı tarafından bir an önce çare bulunması lazım.Devre arasında iyi bir santrafor,iyi bir orta saha,iyi bir sağ bek alınması şarttır.Bu takımdan ne davul olur nede zurna olur.

#

04 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.