AŞK-I MEMNU SENİN NEYİNE…

Erkeğe yakışıyor demiyorum ama kadına hiç gitmiyor.Bugün itibariyle Şanlurfa'da yaşanmış bir haber dikkatimi çekti.Kadın 8 ay önce kaybolmuş

Erkeğe yakışıyor demiyorum ama kadına hiç gitmiyor.Bugün itibariyle Şanlurfa’da yaşanmış bir haber dikkatimi çekti.Kadın 8 ay önce kaybolmuş kocası için çıkmış televizyona timsah gözyaşları döküp tüm Türkiye’yi aldatıp kendini kandırıyor,sen kalk yasak aşk yaşa sevgilinle birlik ol zamanında severek hayatını birleştirdiğin zavallı eşini öldürt suya attırt.

Sen bu vebalin altından nasıl kalkacaksın be kadın? Sen kimsinki Allah’ın verdiği canı alıp da zavallı bir aileyi evlat acısıyla sınıyorsun? Helalinden başka birinden gebe kalıyorsun,bir başka erkek için kendi evlatlarını yetim bırakıyorsun.

Bir şey daha dikkatimden kaçmadı acılı baba ölüm acısını bırakmış cesedin bulunması için dua ediyor cesedi bulmak onu mutlu edecek resmen.Çok zor…

Aslında kadın aldatmaları erkek aldatmalarından çok daha komplike ve çok daha derindir... Erkek sevgilisini ya da eşini biraz da annesi gibi gördüğünden, dayanamaz hafiften çıtlatır, esasen ne kadar çapkın olduğunu...Kadın saklar.

Hayatta erkeğine en düşkün görünen kadınların aslında en büyük ihanetleri yapabilen kadınlar olduğunu gördüğümde bir yaşıma daha girdiğimi farketmiştim...O zaman kadın aldatmalarının erkek aldatmalarından çok daha komplike olduğunu anlamıştım...

Bir hadiste "Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah'ın dininde (hükümlerini uygularken) onlara acıyacağınız tutmasın. Müminlerden bir gurup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun."(Nûr, 24/2) denmiştir.

Bu yüzden bugün kadına şiddet konusunda biraz fikrim değişti.Bazıları gerçekten hakkediyor.Sözün bittiği yerdeyiz,bu insanlık nereye gidiyor?

Terketmek emin olun aldatmaktan daha az acı verir ve daha şerefli bir kavramdır.

İnsanlıkla kalın…

#

10 Nis 2015 - 10:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.