Baraj gölünde av denetimi

Konya'da Baraj Gölünde Yasalarla İzin Verilen Limitin Üzerinde Çok Sayıda Olta İle Avlandığı Öne Sürülen 3 Kişiye Toplamda Bin 440 Lira İdari

Konya’da, baraj gölünde yasalarla izin verilen limitin üzerinde çok sayıda olta ile avlandığı öne sürülen 3 kişiye para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi Müdürlüğü ekipleri tarafından Konya-Beyşehir karayolu üzerindeki Altınapa Baraj Gölünde olta ile sportif amatör avcılık faaliyetleri denetime tabi tutuldu. Ekipler, denetimler sırasında kanun ve yönetmeliklerle izin verilen limitin üzerinde çok sayıda olta ile avlandığı saptanan 3 kişiye, kişi başı 480 lira idari para cezası uyguladı. Avcılara toplamda bin 440 liralık para cezası kesildi. Cezai işlem uygulanan kişilerin 8,9 ve 24 olta sayısı ile avlanmaya çalıştığı tespit edildi. Denetimlerin özellikle hafta sonları ve geceleri olmak üzere aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

#

02 Ağu 2019 - 11:39 Konya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.