Bilek güreşçilerinden 2 gümüş 1 bronz madalya

Hırvatistan'da Düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Kupası'nda Kağıtsporlu Milli Bilek Güreşçilerin Bilekleri Bükülmedi.

Hırvatistan’da düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Kupasında Kağıtsporlu milli bilek güreşçileri, 2 gümüş bir bronz madalya kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli bilek güreşçiler Kenan Eroğlu ve İsmail Hacı Bekar, Hırvatistan’ın Zagreb kentinde gerçekleşen Dünya Kupası için milli takımı temsilen mücadele etti. Kağıtsporlu milli oyunculardan Kenan Eroğlu, Masterlar 75 kilogramda sol ve sağ kolda dünya 2.’si oldu. Şampiyonada mücadele eden bir diğer Kağıtsporlu milli sporcu İsmail Hacı Bekar ise gençler 60 kilogramda sağ kolda dünya 3.’sü oldu. İş gereği Zagreb’de bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Bilek Güreşi Dünya Kupasının düzenlendiği salona gelerek 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Kağıtsporlu sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

#

11 Tem 2019 - 13:50 Kocaeli- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.