Rektör Karacoşkun İdari Personelle Bir Araya Geldi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun idari personelle bir araya geldi.Rektörlük Konferans Salonu'nda yapılan ve

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun idari personelle bir araya geldi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılan ve sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Rektör Karacoşkun yönetim olarak, yönetmelikler ve mevzuat çerçevesinde idari personelden kurumsal anlamda beklentilerini dile getirdi.

Personelin kurum içi, kurum dışı atama, nakil, yer değiştirme, görevlendirme, kurum içi çalışma prensipleri gibi idari işlemlerdeki uygulamalardan bahseden Rektör Karacoşkun, tüm personelin söz konusu konulardaki kurallara hassasiyetle uymaları gerektiğini ifade etti.

#

30 Mar 2019 - 10:43 Kilis- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.