TÜGVA’lı çocuklardan Başkan Altun’a ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı Bünyan İlçe Temsilciğinin Açmış Olduğu Yaz Okuluna Katılan Çocuklar Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a Teşekkür

Türkiye Gençlik Vakfı Bünyan İlçe Temsilciğinin açmış olduğu yaz okuluna katılan çocuklar Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Altun;"Türkiye Gençlik Vakfı Bünyan İlçe Temsilciğinin açmış olduğu yaz okuluna katılan öğrencilerimize bugün Hayvanat Bahçesi ve Bilim Merkezi gezisi için araç tahsisinde bulunduk. Gezi dönüşü teşekkür ziyaretine gelen yavrularımızla sohbet ettik. Her biri pırlanta gibi olan çocuklarımıza ve TÜGVA İlçe Temsilcimiz Ahmet Keskin’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bugün çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluğa her daim şahit olabilme adına değerli yavrularımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Çocuklar ise kendilerine her konuda yardımcı olan Başkan Altun’a teşekkür ettiklerini belirtti.

#

31 Tem 2019 - 16:56 Kayseri- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.