“Melikgazi’den Kamu Kurumlar Arası Dayanışma ve İşbirliği Örneği”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kamu Kurum Ve Kuruluşları İle Her Zaman İşbirliği Dayanışma Ve Yardımlaşma İçerisinde Olduklarını

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman işbirliği, dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olduklarını bununda Kayseri’ye hizmet olarak yansıdığını söyledi.

Kayseri şehir merkezinde yer alan Denetimli Serbestlik Kurumu hizmet binasının çevresinde yeni bir düzenleme yaptıklarını belirten Dr. Mustafa Palancıoğlu “Melikgazi Belediyesi olarak Melikgazi şehrini bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Belediye olarak şehri emin olarak her hizmetten ve her yatırımdan kendimizi sorumlu buluyoruz. Nitekim kamu kuruluşu olan Denetimli Serbestlik Hizmet Binası çevresinde çevre düzenlemesi yapılmıştır. Kurum talebi olarak yapılan çalışma ile 950 metrekare alanda Kayserimize özgü bazalt taş kullanılarak geniş bir alanda görsellik kadar modern şehircilik çalışması gerçekleştirilmiştir. Çünkü bu alanda Melikgazi Belediyesi içerisinde yer alıp, başta Melikgazililere ve şehrimize hatta bölge şehirlerine hizmet vermektedir. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Palancıoğlu, yapılan çalışmada öncelikle alt yapı çalışmasının gerçekleştirildiğini ve zeminin sağlamlaştırılması ile bazalt taşının döşendiğini sözlerine ekledi.

#

16 Tem 2019 - 14:06 Kayseri- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.