Başkan Özdoğan: "Daha konforlu ulaşım için çalışıyoruz"

Hacılar Belediyesi Arazi Şartlarina Uygun Olarak Yol Yapım Çalişmalarini Sürdürüyor.

Hacılar Belediyesi, arazi şartlarına uygun olarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, belediye olarak vatandaşlara daha iyi bir ulaşım hizmeti sunabilmek için cadde ve sokaklarda kilitli parke çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Fen İşleri Müdürlüğünce Çiftlik ve Beğendik mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özdoğan; “Sakar Çiftliği mahallemizde güzel bir çalışma yürütüyoruz. Çiftlik caddesinin ana bağlantı yolu olması sebebiyle önem arz eden bir caddemiz. Burada ekiplerimiz, arazi şartlarına uygun olarak yaklaşık bir kilometre uzunluğunda ve toplamda 6 bin metrekarelik parke yol yapım çalışması gerçekleştirdi. Burada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz de bu alanı güle güle kullansınlar” dedi.

#

12 Tem 2019 - 14:15 Kayseri- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.