Kars’ta 110 polisle asayiş uygulaması

Kars'ta 110 Polisle Asayiş Uygulaması(ışık Çapanoğlu/kars-iha)

Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Günübirlik Kiralanan Evler, Kiralık Araç Firmaları ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması"na Kars’ta 34 ekip, 110 polis katıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü’nce merkez ve ilçelerde 34 ekip ve 110 personelin katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, yapılan uygulamasında, 3 bin 295 kişi sorgulandı. 14 tanesi günübirlik olmak üzere 80 konaklama tesisi, 30 kiralık araç firması denetlendi.

Ayrıca göçmen kaçakçılığına yönelik uygulamalarda 16 Afganistan, 3 Pakistan ve 3 Bangladeş uyruklu olmak üzere toplam 22 kişi yakalanarak gerekli işlemler yapıldı. Kars’ta asayiş uygulamalarının aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzurunun devamlılığı için; vatandaşlarımızın suç ve suçlulara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri tüm araç ve şahısları derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz” denildi.

#

28 Tem 2019 - 15:54 Kars- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.