Yatırımcının adresi yine Karaköprü oldu

Büyüyen ve gelişen Karaköprü İlçesi yeni bir alışveriş merkezine daha kavuştu. Diyarbakır yolu üzerinde faaliyete geçen alışveriş merkezinin açılışını

-Haber Merkezi-

Şanlıurfa’nın modern ilçesi olan Karaköprü ilçesi yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlçenin Şenevler mahallesinde faaliyete giren Cergibozanlar Alış veriş merkezi düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı.

Açılış töreninde konuşan Cergibozanlar Alış Veriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozanlar, “Alış veriş merkezlerini açarken hedefimiz şuydu; kaliteyi ucuza satmak. Bu inançla yola devam ettik. Şuanda 25 tane alış veriş merkezimiz Gaziantep’te hizmet vermektedir. 26.şubemizi Şanlıurfa ilimizde halkımıza hizmet için açtık. Marketimizin Şanlıurfa’mıza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık ise, “Şimdi ülkemizin yatırımcıya, iş adamına, girişimciye ihtiyacı var. Zira her yıl 18 yaşını bitiren 1 milyon’a yakın insanımızın istihdama ihtiyacı var. Bunlarda ancak cesur, çalışkan ve vizyonel iş adamlarının sayesinde gerçekleştirilebilir” dedi.

Şanlıurfa’lıların Cergibozanlar alış veriş merkezine sahip çıkmasını isteyen MUSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kılçık, “Şimdi 2. Şube Şanlıurfa’mızın güzel ilçesi Karaköprü’de açıldı. Şanlıurfa’lılarda Cergibozanlar alış veriş merkezine sahip çıkmalı ki, Gaziantep’te olduğu gibi Şanlıurfa’da da 24 tane şube açsın” diye konuştu.

ÇİFTÇİ; "KARAKÖPRÜ YATIRIMCILARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR"

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi “Allahın izni ile Karaköprü yatırımcılara ev sahipliği yapıyor. Bir şehrin gelişmesi, gelişme kaydetmesi, hem yerel yönetimleri ile hem kurumlarıyla, hem yatırımcılarıyla olur. İnsana hizmet en güzel olaydır. İstihdamı oluşturmak, insanların ekmeğine aşına vesile olmak dünyanın en güzel hareketidir. Bu istihdamı oluşturduğu için ve ilçemize getirdiği için Cergibozanlar ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu etsin.” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Cergibozanlar Alış veriş merkezinin açılış kurdelesini Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık ile birlikte kesti.

#

10 Ağu 2015 - 15:22 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.