URFANATİK YAZDI DUYARLI BELEDİYE ALT GEÇİT İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Merkez Karaköprü ilçesi sınırlarında yer alan ve Suriyelilerin konaklama tesisi gibi kullandıkları alt geçit URFANATİK GAZETESİ'nin haberi üzerine

-Gülizar Gülebak-

Kentin en işlek Şanlıurfa-Diyarbakır karayolundayayaların daha rahat yolun karşısına geçmeleri amacıyla yapılan üst geçite, Süriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin yerleşmesi üzerine durumdan tedirgin olan vatandaşlar alt geçiti kullanamaz olmuştu.

Urfanatik Gazetesi'nin durumu sayfalarına taşıması üzerine harekete geçen Karaköprü Belediyesi, alt geçidin boşaltılarak yeniden vatandaşın kullanımına açıldığını duyurdu.

Belediye açıklamasında şunlara yer verdi:

"Ülkelerinde ki iç savaştan kaçarak, Karaköprü ilçe sınırlarında bulunan alt geçitte kalan Suriyeliler, Karaköprü Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Mensupları tarafından kaldıkları alt geçitten çıkarılmıştır.Öte yandan Karaköprü Belediyesi yetkilileri, ilçe halkının huzur ve güven ortamında yaşamları sürdürmeleri için gerekli tüm tedbirlerin ivedilikle almaktadır."

Bizde Urfanatik Gazetesi olarak, insanların huzur ve güven ortamında yaşamaları için özveri gösteren Karaköprü Belediyesi'ne hızlı almış olduğu kararı uygulamasından doyalı teşekkür ediyoruz.

#

12 Ağu 2015 - 09:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.