Sultan Abdulhamid’in Torunu Karaköprü’de

Karaköprü Belediyesi'nin düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 20.00'da Abdulhamid Han'ın torunu Nilhan Osmanoğlu

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yazar ve Şair Serdar Tuncer’i Şanlıurfalılar buluşturan Karaköprü Belediyesi bu akşam saat 20.00’da Sultan Abdülhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlu’nu ağırlayacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediye hizmetlerinin yanında kültür ve sanat çalışmalarına da önem verdiklerini söyledi.

Başkan Baydilli, "Kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında ilk önce Başbakan Baş Danışmanı Dr. Savaş Barkçin’i konuk ettik. Geçtiğimiz günlerde de yazar ve şair Serdar Tuncer ile güzel bir şiir dinletisi programı gerçekleştirdik. Bu akşam Sultan Abdulhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlunu davet ettik. Çok güzel bir program olacak. Tüm Şanlıurfalı ve Karaköprülü vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda (Urfa City) yapılacak konferans Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve ücretsiz olacak.

12 Şub 2018 - 09:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.