“ŞEHİRLER BİRLİKTE YÖNETİLİR”

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi 'Kentimizi Sevelim Yaşatalım” projesi kapsamında kentte faaliyet gösteren oda başkanları ile bir

Belediye kültür merkezinde düzenlenen toplantıda ev sahipliği yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı ve kentte faaliyet gösteren yaklaşık 30 oda başkanı katıldı.

Toplanın açılış konuşmasını yapan, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Şefik Bakay, “Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi’nin böyle bir toplantıda bizleri bir araya getirmesi sevindiricidir. Nihat Çiftçi kardeşimle ilişkilerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Bizim esnaflarımızın sorunlarını zaman zaman dile getirdiğimizde başkanımız duyarlılık içerisinde hemen hallediyor. Biz esnaflar olarak en sıkıntı yaşadığımız konuların başında kayıt dışı geliyor. Karaköprü ilçemizde böyle bir sorun bulunmamaktadır. Başkanımız yeni açılan her işletmeyi bize bildiriyor ” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ise, “Başkanımız sağ olsun bu tür toplantıları periyodik olarak yapıyor. Urfa’nın halkla bire bir STK, oda başkanları bir araya geliyor. Çünkü sizler temsil ettiğiniz odalar bakımından üye sayısı en fazla ve halkla en çok iç içe yaşayan kişilersiniz. Böylece sorunlar hızlı ve kolay bir şekilde çözülüyor ” diye konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ve esnafın sorunlarının görüşüldüğü toplantıda oda başkanları sıkıntılarını bizzat Başkan Çiftçi’ye iletti.

ÇİFTÇİ: “ESNAFI ÖNEMSİYORUZ”

Esnafla her zaman bir araya geldiklerini ve onların yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Av. Nihat Çiftçi, “Bizim için önemli olan samimi, içten ve şehrin gelişmesi için elimizden geleni yapabilmektir. Yeni bir ilçeyiz. Ama çok şükür planlı, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatına gelebilecek bir yapıda olduğu için bizi zor durumda bırakmıyor. Esnafımızla her zaman istişare içindeyiz. Çünkü esnaflarımızı önemsiyoruz. Sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü şehirler birlikte yönetiliyor. Önceden planlanan programlar dâhilinde toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü tarafından planlanan program kapsamında önümüzdeki günlerde diğer sivil toplum örgütü temsilcileri ile toplantı gerçekleştirileceği bildirildi.

#

01 Eyl 2015 - 16:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.