Personellerden Başkan Baydilli’ye Coşkulu Karşılama

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrardan Karaköprü Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli'yi mesai arkadaşları alkışlarla

Ahmet Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Karaköprü Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli’yi Karaköprü Belediyesi personeli alkışlarla karşıladı. Mesai arkadaşlarının alkışlı jesti karşısında Başkan Baydilli de kendilerini alkışlayarak karşılık verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kısa bir konuşma da yapan Başkan Metin Baydilli, 3,5 yıldır gece gündüz demeden hep birlikte çalıştıklarını, koşturduklarını ve Karaköprü’ye hizmet ettiklerini belirtti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye hizmet etmek, sizinle birlikte çalışmak benim için mutluluk vericidir. Ak Parti Genel Merkezi bizleri buraya aday olmaya layık gördü. Burada yaptığımız çalışmaları, azmi, samimiyeti gördüler. Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti Genel Merkezi’mize sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra işimiz daha zor ve daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ben bu güzel jestleri için mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” Başkan Baydilli karşılamada Karaköprü Belediyesi personeli ile aile fotoğrafı çektirdi.

HABER MERKEZİ

18 Oca 2019 - 16:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.