Narlıkuyu Mahallesi İle Neden Yetkililer İlgilenmiyor?

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Narlıkuyu Mahallesi'nde yaşanılan elektrik problemi ölüme davetiye çıkarıyor. Yetkililerin ilgilenmediği

M
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü ilçesi, Narlıkuyu Mahallesi’nin 1318.sokağında yer alan elektrik direği hem insan hayatını tehdit ediyor hemde vatandaşa büyük miktarda maddi zarar veriyor. Sokakda yer alan elektrik direğinin elektrik hatlarına 1 defa Belediyenin sulama aracı, 3 defa beton mikseri çarparak tellerin bir birine temas etmesini sağladı, temas eden teller vatandaşın cihazlarını da etkiledi, elektronik cihazlarda oluşan teknik problemler vatandaşa maddi hasar verdi. Bazı çarpmalarda tellerin kopması ise ölüme davetiye çıkardı. Vatandaşın elektrik tellerinin altında olmaması büyük bir faciayı önledi.

WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan Mehmet Dağ;

“ Bu kaçtır aynı sokak da bu problemi yaşıyoruz, evimizdeki elektronik cihazlar kullanılamaz hale geldi. 3 defa beton mikseri, 1 defa Karaköprü Belediyesi’ne ait sulama aracı bu tellere vurarak tellerin bir birine temas etmesine neden oldu. Teller temas edince bazıları koptu ama olan bizim cihazlarımıza oldu.

DEDAŞ

’a ulaşıyoruz ama çözüm olmuyor, bizimle ilgilenmiyorlar. Belediye yetkililerine ulaştık onlardan da çözüm gelmedi hatta muhtarımız bile çözüm sağlamadı. Kime derdimizi anlatacağımızı şaşırdık, cihazlarımızı yaptırsak bozuluyor yaptırmasak olmuyor. Sizlerden ricam asıl yetkililerin bu sokağa ulaşmasını sağlayın “ dedi.

DEDAŞ’ın, Karaköprü Belediyesi’nin ve hatta Muhtarın neden bu mahalledeki problemle ilgilenmediği düşündürücü, amaç vatandaşa hizmet etmese eğer Narlıkuyu Mahallesi hizmet beklemekte.

12 Ağu 2017 - 11:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.