Konut sahipleri teslim tarihini bekliyor

TOKİ tarafından Maşuk bölgesinde yapılan konutlarda çalışmalar devam ediyor. Ev sahipleri evlerin bir an önce teslim edilmesini istiyor.

Şanlıurfa’da

TOKİ

tarafından yapılan konutlar, hala bitirilemedi. Teslim tarihi sürekli değişen konutların çalışmaları devam ediyor. Maşuk konutlarında ev alan vatandaşlar, bu evlerin teslim edileceği tarihi bekliyor. Kimisi kiracı, kimisi daha zor durumda yaşayan konut sahipleri, evlerinin teslim edilmesini istiyor. Sürekli olarak teslim tarihi değişen konutların şimdilik Mart ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Konutlarda çalışmalar devam ederken, konut sahipleri gidip evlerinin durumuna bakıyor ancak bu konutların bir an önce teslim edilmesini istiyor.

HABER: Rıdvan ORTAKAYA

24 Oca 2016 - 16:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.