Kırsal Mahalledeki Çöpler Nihayet Kaldırıldı

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesi sınırlarında bulunan Gölpınar Mahallesinde çağ dışı bir görüntü oluşturan çöp yığınları Belediye

İlçe merkezine en yakın mahallelerden biri olmasına rağmen yıllardır belediye hizmetinden mahrum bırakıldığı iddia eden Gölpınar Mahallesi sakinleri, seslerini Belediye Başkanı Baydilli'ye duyurmayı başardı. Yolların kışın çamur, yazın toz ve topraktan geçilmediğini, kanalizasyon sularının açıktan aktığını iddia eden Gölpınar Mahallesi sakinlerinin çağrısını dikkate alan Başkan Baydilli, mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin bir an önce yerine getirilmesi için ekipleri yönlendirdi. Mahalleye ulaşan belediye ekipleri, ilk olarak mahalle girişindeki yolda bulunan çöp yığınlarını iş makineleri ve kamyonlarla temizledi. Belediye hizmetine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Gölpınar Mahallesi sakinleri, konuya duyarsız kalmayıp ekiplere talimat veren Belediye Başkanı Metin Baydilli ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

13 Tem 2017 - 08:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.