Karaköprü’ye Seyyar Trafo Getirildi

Şanlıurfa'nın gelişen ve çağdaş ilçesi olan Karaköprü'de kongren haline gelen elektrik kesintileri Şanlıurfa milletvekili ve Eski Gıda Tarım

hakan as
Haber albümü için resme tıklayın

Nüfusu hızlı bir şekilde artan merkez Karaköprü ilçesine kesintisiz enerji verilebilmesi amacıyla 12 Bin hanenin ilçeye Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ın girişimiyle Türkiye'de toplamda 2 tane bulunan mobil trafonun 1 tanesi Şanlıurfa’ya getirildi. Seyyar trafo ile birlikte sürekli kesintilere neden olan Karaköprü’de kesintilerin önüne geçilecek. 25 MW'lık mobil trafo ile Karaköprü'nün bir kısmı ile Seyrantepe bölgesine elektrik verilmesinde kullanılacağı belirtildi.

09 May 2019 - 13:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.