Karaköprü’nün Vizyonel Projesinde Sona Doğru

Başkan Baydilli: 'Karaköprü Güneydoğu'nun Yıldızı Olacak”

Karaköprü’nün Vizyonel Projesinde Sona Doğru
Video için play'e tıklayın

Karaköprü Belediyesi'nin vizyon projesi olan 'Yaşam Parkı' projesindeki çalışmalarda artık sona doğru yaklaşılıyor. Hizmete girdiğinde Şanlıurfa'nın en önemli yaşam merkezi olacak projeyle Karaköprü çekim merkezi haline gelecek.

Karaköprü'nün çehresini değiştirecek olan vizyonel projelerden olan Yaşam Parkı'nda çalışmalara tam gaz devam edilirken, projenin yapımında sona doğru yaklaşılıyor. Karaköprü için alternatif bir yaşam alanı olacak projenin bitimiyle Şanlıurfa'nın en önemli yaşam merkezlerinden biri ortaya çıkacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kudat, Ali İhsan Çayan ve teknik ekiple birlikte Şanlıurfa’nın çehresini değiştirecek olan yaşam parkında incelemelerde bulundu.

Yaşam parkında son çalışmalarla ilgili bilgiler alan ve projenin son durumunu yerinde gören Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü’müzün vizyonel projesi olan yaşam parkında çalışmaları teknik ekibimizle birlikte inceledik. Projemiz bittiği zaman Karaköprü’müze ve Şanlıurfa’mıza değer katacak. Projemizin içerisinde; bilim merkezi, cafe, dağ kızağı, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu, amfi alanı gibi birçok yaşam alanı bulunuyor. Burası bittiğinde Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarımızın ilk gideceği yerler arasında Yaşam Parkımız yer alacak” dedi.

Projenin yüzde 80’ninin bitiğinin altını çizen Başkan Metin Baydilli, “ Projemizin yüzde 80’i bitmiş durumda. Projemizde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları da aralıksız bir şekilde devam ediyor. En kısa sürede vizyon projemizi bitirip Karaköprü’müzün hizmetine sunacağız. Yüklenici firmamız gerekli hassasiyeti gösteriyor” diye konuştu.

Başkan Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak 2017 yılı içerisinde ilçeye 200 bin m2 yeşil alan kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Metin Baydilli yüklenici firmaya Yaşam Parkı'nda çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce halkın hizmetine sunulması yönünde talimat verdi.

25 Tem 2017 - 13:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.