Karaköprü Türk Bayrakları İle Donatılıyor

Karaköprü Belediyesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı”' harekatı'nda görev

Karaköprü Türk Bayrakları İle Donatılıyor
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik düzenlediği “Zeytin Dalı” Harekatına destek vermek amacıyla ilçe genelinde 5 bin adet bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Aksoy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kırıkçı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri ile birlikte Mehmet Hafız Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret ederek birliğimizin sembolü olan Türk Bayrağı hediye etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatanın birliği ve sınır güvenliği için çok önemli bir operasyona imza attığını ifade etti. Başkan Baydilli 'Zeytin Dalı' harekatında bulunan Mehmetçiklere destek vermek için Karaköprü'de bulunan esnafı ziyaret ederek dükkanlarına asmaları için Türk Bayrağı hediye ettiklerinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Esnafımıza bu bayrakları dükkanlarına asmaları ricasında bulunduk, onlar da büyük bir gururla dükkanlarına bayrakları astılar. Bu özverileri için esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü temsil eden bu bayrağımızı Allah başımızdan eksik etmesin ve her zaman dalgalanmasını nasip etsin. Bu millet birlik içinde oldukça kimse bu ülkeye zarar veremez" diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri günün bayrak günü olduğuna dikkat çekerek bayrağın özgürlüğün sembolü olduğunu dile getirdi. Cevheri, "Adını peygamber ocağından alan Mehmetçiğimiz mazlumlara eziyet eden terör örgütlerinin tehditlerine son vermek, vatanımızın güvenliği için önemli bir operasyona gittiler. Allah'ın izniyle muzaffer çıkacak ve ülkenin sınırını daha güvenli hale getirecekler. Allah bayrağımızı indirmesin, ezanımızı dindirmesin ve vatanımızı korusun İnşallah" dedi.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise Karaköprü'nün al bayraklarla donatılması için esnafa bayrak hediye ettiklerini kaydederek, "Bu güzel düşüncesi için Karaköprü Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Esnafımız da bayrakları iş yerlerine asarak birlik ve beraberliğimizi pekişmesine vesile olacak. İnşallah ordumuz muzaffer olacak ve şer güçlerin sınırımızdaki yapılanmasına son verecek" ifadelerini kullandı.

Başkan Baydilli, Milletvekili Cevheri ve beraberindekiler bayrak dağıtımında esnafla hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi.

22 Oca 2018 - 16:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.