Karaköprü Şanlıurfa için seferber oldu

Karaköprü'yü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışan Karaköprü Belediyesi ilçenin her bölgesine hizmet götürmeye devam

Karaköprü’yü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışan Karaköprü Belediyesi, ilçenin her bölgesine hizmet götürmeye devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilme adına tüm personeli ile ilçenin tümüne yayılarak seferber olan ekipler ilk etapta alan taraması yaparak eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Yapılan tespitler sonucu bölgede çalışma başlıyor.

YENİ YOLLAR YENİ BULVARLAR

Vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına ilçenin çeşitli bölgelerinde yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ekipler kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını da devam ettiriyor. Yeşiller içinde bir Karaköprü sunmak için park ve bahçe ile çevre düzenlemelerine hız kesmeden devam eden Karaköprü Belediyesi, yeşil alan miktarını her yıl bir önceki yılın iki katı oranında arttırıyor.

TEMİZ İLÇE KARAKÖPRÜ

Temizlik hizmetleri anlamında vatandaşların sağlığını ön planda tutan çalışmalara imza atan Karaköprü Belediyesine bağlı ekipler ilçedeki sokak ve cadde olmak üzere bütün mahallelerde çöp toplama, konteyner dezenfekte, kaldırım ve cadde yıkama işlemleri her saat her gün her hafta devam ediyor. Ekipler ayrıca, park ve bahçe, kaldırım ve orta refüjde yer alan ağaçları her türlü zararlı haşereden korumak amacıyla ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

ÇOK AMAÇLI SALONLAR, SEMT SAHALARI

Kırsal mahalleleri de merkezden ayırmayarak her mahalleye karış karış hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, mahalle statüsüne dönen köylerde de, stabilize yol çalışması başta olmak üzere, kilitli parke taşı döşeme çalışması yürütülüyor. Öte yandan her mahalleye çok amaçlı salon olarak kullanılan taziye ve muhtar evi temellerini bir bir atan Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallede ki gençlerinde spor yapması için semt sahalarını yapıyor.

#

28 Tem 2015 - 10:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.