Karaköprü'de Kasıtlımı Kesinti Yapılıyor?

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar elektrik kesintileri için tepki gösterdi.

HASAN
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesinde yaşayan bazı vatandaşlar ramazan boyunca kesilen elektrik için tepki gösterdi. Özel olarak görüştüğümüz vatandaş belediye ve muhtarlık için tepkili olduklarını ifade etti. Dedaş'ın sorumsuzluğunu dile getiren vatandaş, Büyükşehir Belediyesinden yardım istedi. Ramazan ayı boyunca hemen hemen hergün belirli saatler arasında kesinti yaşadıklarını belirten mahalle sakini Tolga Ç.; " Sürekli kesinti oluyor bunun önüne geçemiyoruz, arıyoruz DEDAŞ'ı kontrol ediyoruz diyorlar ve saatte vermiyorlar. Problem bir gün olur hadi iki gün olsun, sürekli kesinti yapıyorlar ve saatleride tutmuyor günün herhangi bir saatinde elektriğimiz olmayabiliyor.

Sayın Belediye başkanım halkına ne zaman hizmet etmeye başlayacak merak ediyorum. Şenevler Mahalle muhtarı seçim olduğu zaman tek tek kapılarda dolaşmasını biliyordu acaba bugün nerede neden bu sorun için yetkililer ile görüşmüyor. Anlamıyorum, anlam veremiyorum neden hizmet sunmaktan aciziz bu kadar. Bizlerde çalışanız görevimizi layığıyla yerine getiriyoruz. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı, hem kazanacağım hemde bakmayacağım diye düşünen bir zihniyetin değişmesi lazım. "Karaköprüden Büyükşehir Belediyesine sesleniyoruz yardım edin"

Mahalle sakini olarak sizin kanalınızla tepkimi dile getirmekten mutlu oldum" dedi.

16 Haz 2017 - 17:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.