Karaköprü'de Gece Yarısı Eğlencesine Vatandaşlardan Tepki

Karaköprü ilçesinde gece yarısına kadar süren düğün etkinlikleri düğünden sonra sokakda devam edince vatandaşlar tepki gösterdi.

Karaköprü'de Gece Yarısı Eğlencesine Vatandaşlardan Tepki
Mehmet
Video için play'e tıklayın

Karaköprü'de gece geç saatlere kadar süren düğünler vatandaşlar tarafından tepki toplamakta. WhatsApp ihbar hattımıza iletilen görüntü ve şikayet bu kadarıda olmaz dedirtti.

İhbar hattımıza ulaşan Kemal T. " Bu videoyu saat 23:50'de çektim ve saatin bu kadar geç olmasına rağmen havai fişekler patlatıldı. Düğün bitince sokağa çeken düğün sahipleri bu defa sokakda eğlenmeye başladılar. Bizleri bu kadar rahatsız etmelerine ne hakları var, o saatte uyuyan yüzlerce insan var, çocuklar var, kornaya basarak yüksek sesli müzik eşliğinde araç kullanarak ellerine ne geçiyor. Sadece kendilerini düşünen bu insanları kınıyorum. Sabahın erken saatlerinde işe gidiyoruz biz ve çocuklarımız bu saatlerde uyumuş oluyor. Bu sesler üzerine uyandım ben bütün uykum dağıldı, eğlenmek hakları ama herşeyin bir yeri ve zamanı var değilmi. Bu konu ile kim ilgileniyorsa sözüm ona işinizi doğru yapın " dedi.

03 Ağu 2017 - 16:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.