Karaköprü Belediyesi Yol Sorunlarına Çözüm Bulacak Mı?

Şanlıurfa'da yol problemleri aldı başını gidiyor alt yapı düzenlemelerinin yetersizliğinden şikayetçi olan vatandaşlar günü birlik ihbar hattımıza

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlıŞenevler Mahallesi'nde bulunan Diş Hastanesi'nin çevresinde yer alan sokak arası yolları vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Şanlıurfa'da yer alan bir çok ilçenin alt yapı problemi her geçen gün vatandaşlar tarafından olumsuz tepkilere neden olmakta. WhatsApp ihbar hattımıza her gelen ihbarların %60'ı alt yapı problemleri ve bu problemlerin çoğunluğu merkez ilçelerde yer almakta. Vatandaş araçlarıyla bu güzergahları kullanmakta ve bir çoğunun aracı zarar görmekte. İhbar hattımıza ulaşıp görüntüleri ileten Süleyman K. isimli vatandaş;

"Diş hastanesinin civarındaki yollar bu halde, Karaköprü Belediyesi neden bu yolları düzenlemiyor. Lütfen bu yolların bir hal ve çaresine bakılsın artık çünkü araçlarımıza zarar veriyor. Burada bir kaç inşaat var bu inşaatların olmasından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama bu yollarında bu şekilde kalmaması lazım" dedi.

Karaköprü Belediyesi bu alanda inşaat çalışmaları olacağını bildiği halde neden kilit taşı düzenlemesi yaptı?

Düzenleme yaptıkdan sonra neden denetlemedi?

Bu soruların cevabıvatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Vatandaşların sıkça şikayette bulunduğu alt yapı sorunları hakkında merkez ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi gerekli çalışmaları bir an önce sağlarsa vatandaşların mağduriyetleri giderilmiş olacaktır.

17 May 2017 - 13:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.