Karaköprü Belediyesi Ne Yapmaya Çalışıyor?

Şanlıurfa'nın gözde belediyelerinden olan Karaköprü Belediyesi Şanlıurfa'lı vatandaşlara ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

Daha önce eşine benzerine rastlamadığımız olaylardan birine Karaköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar tanıklık etti. İddaalara göre Karaköprü Belediyesinin her akşam böcek ve haşereler için yaptığı ilaçlama bir vatandaşı hastanelik etti. Çevredeki tüm vatandaşların tepkisine neden olan olay ilçeye bağlı Tülmen Kırsal Mahallesinde yaşandı. Diğer ilçelerdede bazı vatandaşın tepkisine neden olan böcek ilaçları vatandaşın bünyesine ağır geldiği için sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

Tülmen Kırsal Mahallesi sakinlerinin şikayeti üzerine gelen ilaçlama aracı bu akşam çalışma yaptı. Tıpkı ilçe merkezinde olduğu gibi Tülmen'de de ilaçtan etkilenenler oldu. Öksürük ve boğaz yanması ile başlayan şikayetler artınca insanlar mahallede bulunan sağlık ocağına akın etti.

Tülmen Sağlık Merkezindeki doktorun ilk müdahalesinin ardından çoğu mahalle sakini olayı hafif atlatırken, 8 hasta ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Tülmen'de yaşayan vatandaşlar bu konunun incelenmesini ve sessiz kalmayacaklarını belirtti. Vatandaşlar bunun adı böcek ilacı değil resmen biber gazı bu evimizin önünden geçtikden sonra hepimiz öksürmeye başlıyoruz nefes darlığı olan biri olunca Sağlık Merkezine götürmek zorunda kalıyoruz. Yetkililer doğaya sıkılan bu spreyi mutlaka incelemeli Belediye ilaçlama adı altında bizi zehirliyor resmen denildi.

10 Tem 2017 - 09:47 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.