İnsan Hayatı Çok Ucuz!

Karaköprü ilçesine bağlı Akçahisar Kırsal Mahallesinde oturan vatandaşlar elektrik direkleri için DEDAŞ'a tepki gösterdi.

Akçahisar Mahallesinde bulunan tahta direkler bir yumrukla neredeyse yerinden çıkacak, vatandaşlar sadece tahta direkler için değil bu direklere bağlı olan alçak teller içinde tepki gösterdi. Vatandaşların bahçesi üzerinden geçen alçak elektrik telleriinsan hayatını tehdit etmekte. URFANATİK.COM WhatsApp ihbar hattına iletilen görüntüler vatandaşın yaşadığı problemi gözler önüne sermekte. Görüntüleri ileten İlhan G. " Mahallemiz eskiden köydü şimdi ise kırsal mahalle olarak geçmekte ve çok çok eskiden kurulan bu elektrik direkleri vede yüksek gerilim hatları hayatımızı tehdit etmekte. Bahçemizin üzerinden teller geçiyor bu telleri yukarıda tutan tek şey tahta direkler, biz bu sorunu defalarca

DEDAŞ

'a bildirdik ama hiç bir şekilde konu ile alakadar olmadılar. DEDAŞ için bu zor birşey olmamalı vatandaşın sesine kulak vermeli bizler faturalarımızı düzenli ödüyorsak eğer hizmet aldığımız yerinden bize doğru düzgün bir hizmet vermesi gerekiyor. Bu teller bahçede bulunan ağaçlara takılıyor telin yüksekliği bazı balkonlar kadar sizce bu ne kadar sağlıklı. DEDAŞ'a defalarca yazdık yazmayada devam edeceğiz, sayenizde sesimizi duyurabiliyoruz en kısa sürede bu problemin çözüme kavuşmasını istiyoruz" dedi.

İletilen görüntülerin insan hayatı için tehdit oluşturduğu ortada, peki DEDAŞ ne zaman gelen tepkilere cevap verecek?

06 Tem 2017 - 10:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.