"Haydi yapalım Karaköprü" temizlik kampanyası başladı

Toplumun çevre bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak için Karaköprü Belediyesi

Toplumun çevre bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak için Karaköprü Belediyesi, "Haydi yapalım Karaköprü ” sloganı ile temizlik kampanyası başlattı. Başkan Çiftçi, temizlik kampanyası ile Tüm Karaköprü’ye, Tüm Şanlıurfa’ya, Tüm Türkiye’ye bir mesaj vermek istediklerini söyledi.

Belediye hizmet binası önünde start alan kampanyaya, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı ile kampanyaya destek veren vatandaşlar ve öğrenciler yürüyüş yaparak çevre temizliğine dikkat çekti.

Törende konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Temizlik Kampanyasını başlatma aslında bir hareket, canlanma ve bölgemizde, Karaköprü’müzde yaşayan halkımızın da dikkatini çekmek suretiyle başlatmış olduğumuz bir temizlik kampanyasıdır. Aslında başlamak her şey için önemlidir. İnancımız budur ki yine hadisi şerifte temizlik imandadır” der. Temizlik, inancımızda berekettir, kazançtır. Biz yine atalarımızın dediği gibi “Aslan yattığı yerden belli olur” dedi.

ÇİFTÇİ; "BİZİM EL BİRLİĞİ İLE KARAKÖPRÜ İLÇEMİZİ TEMİZ TUTMAMIZ GEREKİR"

Sözlerine devam eden Başkan Çiftçi; “El birliği ile Karaköprü’deki güzellikleri, yeşil alanları, gülleri, bahçeleri korumamız lazım. Çünkü bunların yapılmasında kadronun büyük emeği var. Dolayısıyla emeğe saygıyı da en büyük değer olarak kabul ediyoruz. Buradan biz Tüm Karaköprü’ye, Tüm Şanlıurfa’ya, Tüm Türkiye’ye aslında bir mesaj vermek istiyoruz. Haydi Başlayalım, Haydi Yapalım, Haydi Hareketlenelim, hep birlikte her iş için eğer konuşacağımıza eğer bunun dedikodusunu yapacağımıza, eğer kalkıp yerimizde eleştireceğimize, ama bilinçli bir vatandaş olarak harekete geçelim. Hepimiz elimizden geleni yapalım. Hepimiz işimizi bir numara yapalım. En iyi şekilde yapalım. Bu toplumun, bu milletin huzuru bu şekilde sağlanılır. Yoksa birilerinin çalışması, birilerinin eleştirisi ile bu toplum bir noktaya gelemez. Dolayısıyla el birliği lazım… Hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde kendi toplumumuza, kendi şehrimize kendi ilçemize omuz vermemiz lazım. İnşallah bugün biz gençlerimizle, kadınlarımızla, personelimizle, sporcularımızla, öğrencilerimizle birlikte Karaköprü’yü temizleyeceğiz. Temizler miyiz? Temizleriz arkadaşlar” diye konuştu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "HERŞEY SEVGİ İLE BAŞLAR"

Başkan Çiftçi; “Biz gerektiğinde işçiyiz, gerektiğinde marabayız. Gerektiğinde Belediye Başkanıyız. Gerektiğinde de çalışanız biz. Biz bu toplum için varımızı, yoğumuzu her yönü ile yüreğimizi ortaya koymuşuz. İlçemizi seviyoruz. Her şey sevgi ile başlar. Hepinizi bu kampanyaya geldiğiniz için, katılım gösterip omuz verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Şimdi ilçemizi arkamıza takıp bir ordu olup Karaköprü’müzü temizleyeceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez ise, “Aslında çok eskiden kullandığımız bir slogan vardı. “Temiz Karaköprü” diye. Temiz bir ilçemiz var çok şükür. Biz bu temizliği her tarafa yaymalıyız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kampanyaya katılan öğrenciler ve vatandaşlar Başkan Çifti ile birlikte eldiven takarak ilçenin tamamında çevre temizliği yaptı.

#

10 May 2015 - 10:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.