GÖLPINAR’DA ÇİFTE AÇILIŞ

'Sizin için çalışıyor hayallerinizi gerçekleştiriyoruz” sloganı ile yola çıkan Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi Belediye Başkanı Av.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gölpınar mahallesine yaptırılan, Çok Amaçlı Salon ve Semt sahası vatandaşların hizmetine sunuldu. İki projenin açılış kurdelesini Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri birlikte yaptı.

Gölpınar Mahallesinde düzenlenen açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk olarak Gölpınar ve Yusufkuyu Mahallesinin sınırları içerinde yer alan sentetik çim sahanının açılışı yapıldı. Her iki mahallenin gençleri tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Çiftçi burada yaptığı açıklamada, “İlçemizin çok güzel mahalleleri olan Gölpınar ve Yusufkuyu mahallesinin ortak noktasındayız. Bizlerde bu mahalledeki gençlerimizin futbolla tanışmaları, şehir merkezinde ki hizmetleri kırsalda da almaları noktasında çocuklarımız için bir proje gerçekleştirdik. Projemiz Allah’ın izni ile tamamlandı. Bugün gençlerimize bu sahamızı armağan ediyoruz. Spor dostluk, kardeşlik, barış ve huzurdur. Şanlıurfa’mızın, bölgemizin ve Ülkemizin bugünlerde huzura kardeşliğe ihtiyacı var. Biz Ak Parti’nin AK belediyesi olarak icraatımızı Allah’ın izni ile geleceğe taşıyoruz. Çocuklarımızın, evlatlarımızın geleceği için çalışıyoruz. İnşallah onlar kardeş olacaklar. Kol kola girip bu sahalarda müsabaka yapacaklar. Yeteneklerini ortaya çıkaracaklar. Şanlıurfa’mıza, Karaköprü’müzeGölpınar Mahallemize hizmet vermiş olacaklar. Gölpınar, Yusufkuyu ve bu semt sahasını kullanacak olan diğer mahallelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Sentetik çim sahanın açılışından ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan ve kırsal mahallelerde büyük bir eksikliği gidereceği düşünülen çok amaçlı salonun açılışına geçti.

Burada da yoğun bir sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Çiftçi açılış töreninde yaptığı konuşmada,“Çok amaçlı salon olarak tabir ettiğimiz ve projelendirdiğimiz salonumuzun açılışını yapıyoruz. Şuan42 Kırsal mahallemizde çok amaçlı salon çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlarımızla birlikte inşaat bölümünün bitişini artık tefrişat durumunu belediye olarak karar altına alıyoruz. Buraların çevre düzenlemelerini yapacağız. Çok güzel bir projeydi. Bu projenin temel amacı şuydu; gerçekten kırsal mahallede insanlarımızın bir köy konağı şeklinde kendi ihtiyaçlarını, bir araya gelmelerini, misafirlerini konaklamalarını için projelendirildi” dedi.

Projeyi değerlendiren Başkan Av. Nihat Çiftçi, amaçlarını söyledi.“Projemizde muhtar evimiz de var. Muhtar evimiz devletimizi, hükümetimizi temsilen seçilmiş bir kişi olarak misafirlerini bu mekanlarda güzel bir şekilde ağırlamaları herkesin mahalleyi temsilen konağını bilmesi için yapıldı bu projeler. Yaptığımız bu projeler kırsal mahallelerimizi geliştirdi. Aslında halkımızın bir araya gelmesini kaynaşması için barış ve huzur içerisinde katkı sunacağını düşünüyorum. Allahın ini ile bu mekanlarıntefrişatını bitirdikten sonra bir çok faaliyete ev sahipliği yapacaktır. Kırsal’da taziye evi olarak biliniyor. Ama biz çok amaçlı salon olarak planladık. Biz istiyoruz ki bu avluda bu salonda düğünlerde yapılsın, barış yemekleri verilsin. Gençler bir araya gelsin muhabbet etsin diye biz çok amaçlı salon diyoruz. Çok amaçlı salonumuzun bir bölümünde okumayı teşvik etmek amacıyla kütüphane olarak düşünüyoruz. Bu salonlarımızda kitapta bulunacak. Çok amaçlı salonumuz Karaköprü ilçemizin Gölpınar mahallesi halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Gölpınar Mahalle sakinleri ise, Mahallelerine çok amaçlı salon ve semt sahası kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

#

02 Eyl 2015 - 13:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.