Bu Mahallenin Sorunu Ne Zaman Çözüme Kavuşacak?

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'ne bağlı Mehmetçik Mahallesi'ndeki sorunlar 3 yıldır çözüme kavuşmadı.

Karaköprü İlçesi’ne bağlı Mehmetçik Mahallesi’ndeki sorunlar mahallelilerin tepkisine neden oldu. Yaklaşık 3 yıldır alt yapı sorunu ve temizlik sorunu çeken mahalleli, yetkilileri göreve çağırdı. Mahallelerinde çocukların oynayacak park alanlarının bile olmadığını söyleyen mahalleli, alt yapı yetersizliğinden pis kokulardan geçilmediğini ve geceleri sokakların ilaçlama olmadığını belirten vatandaşlar tepki gösterdi.

Mahallelilerden Ahmet Filiz belediye başkanını göreve çağırarak, “ Onların çocukları temiz yerde yaşarken benimkiler mikrobun içinde yaşıyor. Kendilerine sesleniyorum lütfen gelip burayı görsünler. Biz hangi kuruma baş vurduysak hiç bir şekilde yardımcı olmadılar bizde nereye gideceğimizi şaşırdık.” dedi.

“Defalarca Karaköprü Belediyesine ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne mahallenin alt yapı sorunları için gittik ama kurumlarda hiç bir şekilde bir netice alamadık. Anlamış değiliz neden bu mahalleye hizmet verilmiyor, varsa bu mahallede bir sorunları söylesinler bizde bilelim, ona göre başımızın çaresine bakalım, eğer bunlar bir çözüm bulamazlarsa yeni atanmış .Yazık yani buradaki vatandaşlar mağdur, merkeze 800 metre uzaklıkta olan Mehmetçik Mahallesi ve henüz bir çözüm bulamıyorlar. Eğer hizmet vermek istemiyorlarsa makam koltuklarını bırakıp gitsinler, bizim köyün ilerisindeki köylerde futbol sahası park yapılmış 400 haneli ev olmamıza rağmen problemlerimize çözüm bile bulunamadı.Karaköprü Belediyesi suçu büyükşehire atıyor büyükşehir bizim mintikamıza bağlı değil diyor peki bu mahallenin çözülmesi kimin elinde bizde ne yapacağımızı şaşırdık.” dedi.

Biz Urfanatik Gazetesi ailesi olarak bu mahallenin çözüme kavuşulmasına kadar takipçisi olacağız.

03 Haz 2018 - 23:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.