Bitmek Bilmeyen Yol Sorunu!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesinde bulunan yol bir türlü tamamlanamadı.

Bitmek Bilmeyen Yol Sorunu!
Video için play'e tıklayın

Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi,Adnan Menderes Bulvarı yolu 18 gündür yapılmayı bekliyor. Vatandaşlar tarafından sert eleştirilere tabi tutulan yolun neden tamamlanmadığı merak konusu. WhatsApp ihbar hattına ulaşan Şanlıurfa'lı vatandaş; "Büyükşehir Belediyesibüyük bir azim içerisinde yağmurlu günde asfalt çalışması yaparken bu yolun tamamlanması için yağmur yağmasını mı bekliyor, yoksa bir devlet büyüğünün gelmesine yakın bir zamanda mıplanları içerisine alacak" dedi.

Şanlıurfa'da Yol Problemi Bitmiyor!

Hemen hemen her ilçenin bir köyünde yada bir mahallesinde yol problemleri yaşanmakta. WhatsApp ihbar hattımıza gelen konuların çoğunluğu bu yol problemleri oldu. En kısa sürede bu yollar için çözüm üretilmeli ve gereken müdahalenin yapılması gerekiyor. Karaköprü Belediyesinin 18 gündür yapılmayı bekleyen bu yoldan haberi yok mu? Belediyenin hiç bir personeli bu yoldan geçmiyor mu? Yetkililer ne zaman devreye girecek ve bu yol tamamlanacak, merak konusu. Şanlıurfa'nın büyüyüp gelişmesi için küçük problemlerin çözüme kavuşması gerekmekte.

08 May 2017 - 11:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.