Başkan Baydilli’den Berat Kandili Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli Berat Kandilinin Yüce Allah'ın affına

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat kandili, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşımın ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsattır. Berat, kandili günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olmadır. Yüce Allah’ın affına erebilmek için affetme günüdür. Gönüllerimize ilahi bereket ile rahmet bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içinde Mübarek Berat Kandilinizi kutlar, tüm İslam âlemine ve Şanlıurfa’mıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.

HABER MERKEZİ

19 Nis 2019 - 09:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.