Karabük’te basında sansürün kaldırılmasının 111. yılı kutlandı

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Ve Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 111. Yılını Ve Basın

Karabük Gazeteciler Cemiyeti ve Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği 24 Temmuz basından sansürün kaldırılışının 111. yılını ve Basın Bayramını düzenledikleri programla kutladı.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından “24 Temmuz Basın Bayramı” etkinlikleri kapsamında Yenişehir Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa tarafından basın mensuplarına teşekkür konuşması yapılırken, günün anısına Yenişehir de bulunan Atatürk anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Kent Meydanında yapılan programda Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Serap Karaoğlu ve üyeler tarafından çelenk sunumu yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Program hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.

#

24 Tem 2019 - 15:23 Karabük- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.